There are currently 3755 movies on our website

Aballay, el hombre sin miedo – Six Shooters (2010) online subtitrat

0
(High Definition)
Advertising
Loading...
FILM DETAILS Added 4 years ago
Aballay, el hombre sin miedo – Six Shooters (2010) online subtitrat

Genre: Actiune, Drama, Filme 2010, Western

IMDB rating: 6.0

Director: Fernando Spiner

Writers: filmului Aballay, el hombre sin miedo - Six Shooters (2010) online subtitrat va fi la data de

Stars: Ce e enervant cu privire la aceasta este mai rău: fotografierea neclară, uneori, din motive inexplicabile; aparent nepotrivit reduceri de salt sau schimbări de scenă (de la o zi la noapte într-o clipă, de exemplu); și un flashback lung, care a neglijat să tac în mod corespunzător acest vizualizator că a fost într-adevăr un flashback. Regizorul, Fernando Spiner, a regizat paisprezece trăsături în treizeci de ani; așa că, m-aș fi așteptat un pic mai bine cu o asemenea experiență îndelungată în afaceri.

Producția generală este bună, actorii sunt competente, fără a fi remarcabilă, și pista de sunet de sunet și sunt bine pentru acest tip de vest. Ceea ce este foarte bun este editarea în timpul arma scene de lupta, toate care tinde să fie foarte bine făcut.

Final schimbul de focuri - așa cum este ea - este diferit, de asemenea, destul de diferit. De fapt, n-am mai văzut una ca ea înainte. Și, este puțin probabil să fie mai făcut din nou, aș sugera. Deci, tu va trebui doar pentru a vedea Aballay pentru a afla de ce. Într-un fel, îmi amintește de loviturile de departajare finală în Valdez se primește (1971), dar numai pentru că se încheie este de asemenea unic (un alt motiv) în cinematografia occidentală.

În general, îmi dau această producție un șase din zece, ci doar pur și simplu.

Etiketler: , , ,

COMMENTS