There are currently 3949 movies on our website

Alien Warfare (2019) film hd subtitrat in romana

0
(High Quality)

Alien Warfare (2019) film hd subtitrat in romana. O echipă Navy Seals, cerceteaza un avanpost științific misterios, pentru a lupta împotriva unei echipe de soldați străini formidabili.
O echipă din cadrul Forțelor Speciale are sarcina de a duce la bun sfârșit o misiune secretă care implică o serie de entități extraterestre. Mike, Chris, Jonesy și Thorpe sunt acuzați de guvernul Statelor Unite ale Americii că nu au declarat cele descoperite și că au lucrat într-un loc izolat. Multi oameni de știință au dispărut fără urmă din această zonă. Dar, în momentul în care aceștia își încep misiunea, o formă de viață necunoscută lor îi așteaptă. Cei patru vor trebui să dea dovadă de curaj dacă vor să ducă această misiune la bun sfârșit și să evite o catastrofă.


127 vizionări
FILM DETAILS Added 2 years ago
Alien Warfare (2019) film hd subtitrat in romana

Alien Warfare (2019) film hd subtitrat in romana. O echipă Navy Seals, cerceteaza un avanpost științific misterios, pentru a lupta împotriva unei echipe de soldați străini formidabili. O echipă din cadrul Forțelor Speciale are sarcina de a duce la bun sfârșit o misiune secretă care implică o serie de entități extraterestre. Mike, Chris, Jonesy și […]

Genre: Actiune, SF

Etiketler: , , ,

SIMILAR MOVIES
Jolt (2021) online subtitrat
1,566 vizionări views
COMMENTS