There are currently 3895 movies on our website

Alita: Battle Angel (2019) online subtitrat in romana

0
(High Quality)

Alita: Battle Angel (2019) online subtitrat in romana este un film de acțiune cyberpunk bazat pe o serie manga din 1990. Roza Salazar interpretează rolul eroinei, Alita, o fată cyborg amnezică ce vrea cu orice preț să își afle destinul după ce se trezește într-un nou corp cu nicio amintire despre cine este. În anul 2563, Pământul este devastat de un război interplanetar catastrofic, iar peste 300 de ani, omul de știință de cartier numit Dr. Dyson Ido descoperă o femeie cyborg cu un creier uman intact.

Ido atașază un corp intact creierului care nu are nicio amintire, iar femeii îi pune numele Alita, care era cel al fiicei sale decedate pentru care și construise inițial corpul. Alita se trezește, o întâlnește pe Dr. Chiren, fosta soție a lui Ido, și se împrietenește cu foarte carismaticul Hugo care o inițiază în Motorball, un sport jucat de cyborgi gladiatori. În secret, Hugo fură de la roboți părți componente fiindcă vrea ca într-o zi să își construiască propriul campion.

Într-o noapte Alita descoperă că este Vânător-Războinic atunci când sunt atacați de ucigași în serie cyborgi iar ea îi ucide instinctiv. Ce se întâmplă de aici înainte este cu totul neașteptat.


5 vizionări
FILM DETAILS Added 2 years ago
Alita: Battle Angel (2019) online subtitrat in romana

Alita: Battle Angel (2019) online subtitrat in romana este un film de acțiune cyberpunk bazat pe o serie manga din 1990. Roza Salazar interpretează rolul eroinei, Alita, o fată cyborg amnezică ce vrea cu orice preț să își afle destinul după ce se trezește într-un nou corp cu nicio amintire despre cine este. În anul […]

Genre: Actiune, Aventura, SF

Etiketler: , ,

COMMENTS