There are currently 3895 movies on our website

All Roads Lead to Rome (2016) online

0
(High Quality)

Maggie este o mamă solitară și înțeleasă și profesoară de scris la facultate din New York. Într-un efort de a se reconecta cu fiica ei adolescentă tulburată Summer, ea decide să înceapă o călătorie într-un sat toscan pe care îl frecventa în tinerețe. La sosire, Maggie dă peste Luca, un frumos fost iubit care încă este burlac și locuiește cu mama sa de optzeci de ani, Carmen. Vara (lipsindu-i iubitul „băiatului rău” din New York) și Carmen (planificând în secret o nuntă împotriva dorințelor lui Luca cu Marcelino, singura ei iubire din Roma) fură impulsiv mașina lui Luca și pleacă la Roma. Maggie și Luca urmăresc rapid permițând celor două cupluri nepotrivite să petreacă ceva timp împreună și să dezvolte o nouă înțelegere reciprocă.


2 vizionări
FILM DETAILS Added 5 years ago
All Roads Lead to Rome (2016) online

Maggie este o mamă solitară și înțeleasă și profesoară de scris la facultate din New York. Într-un efort de a se reconecta cu fiica ei adolescentă tulburată Summer, ea decide să înceapă o călătorie într-un sat toscan pe care îl frecventa în tinerețe. La sosire, Maggie dă peste Luca, un frumos fost iubit care încă […]

Genre: Comedie, Drama, Romantic

IMDB rating: 6,0

Director: Ella Lemhagen

Stars: All Roads Lead to Rome este cel mai tare film de comedie din anul 2016 de pana acum , acesta fiind realizat si regizat de catre Ella Lemhagen. In fimul "Toate drumurile duc la Roma" este vorba despre o femeie singura si necajita , care pe langa este o mama desteapta , fiind profesoara la un colegiu foarte sofisticat si renumit. Ea locuind in unul dintre cele mai mari orase , New Yourk , in speranta ca se va inpaca si se va readapta sa fie alaturi fiicei ei care ii facea cam multe probleme in ultimul timp. Se pare ca aceasta decide sa faca o lunga calatorie in Toscana , in satucul unde era obijnuita sa locuiasca cand era mica , si unde ii placea sa petreaca aproape tot timpul in tineretea sa. Se pare ca acest film a strans o gramada de aplauze din parte spectatoriilor pentru personajele principale care si-au jucat rolul exceptional .

Etiketler: , ,

SIMILAR MOVIES
Slaxx (2019) film gratis
9 vizionări views
COMMENTS