There are currently 3708 movies on our website

Arrival – Primul contact 2016

10
(High Definition)
Advertising
Loading...
FILM DETAILS Added 4 years ago
Arrival – Primul contact 2016

Genre: Drama, Filme 2016, Filme bune, Filme noi hd, Mister, SF

Writers: filmului Arrival 2016 online subtitrat va avea loc in 2016

Stars: Un film care sa facut mare tam-tam pe marile site-uri. Este un film bine bine gandit, bine directionat este intradevar o buna experienta cinematografica. Arrival este un film science-fiction regizat de Dennis Villeneuve, cineastul aclamat anul trecut care a regizat thrillerul de actiune Sicario. Amy Adams este adus de catre guvernul american pentru a ajuta in comunicarea cu o civilizatie extraterestra aparuta cu douasprezece OZN-uri in forma de disc, care au aterizat pe intreaga planeta. Jeremy Renner si Forest Whitaker un star in stiinta teoretica si un colonel in armata americana, respectiv. In primul rand, voi menționa cele mai evidente lucruri mari despre film: care acționeaza, pentru a incepe. Exista mai multe alte lucruri fascinante in film, lucruri care nu se vad in orice film. De exemplu exista multe fotografii impresionante ale OZN-urilor si scene foarte atent filmate care scot in evidenta micile detalii si puncte de complot care devin importante in timp. Editarea sunetului de o calitate impresionanta. sunetului : coloana sonora care insoteste introducerea OZN-urilor si a strainilor, de refrigerare, hums electrificata care au devenit comune cu fotografii ale lui Adams si a lui Renner de caractere in interiorul navelor, si chiar asurzitor sunete auzit cu jet-uri si elicoptere in tot timpul filmului; toate aceste lucruri imbunatatite si de o calitate incredibila. Acum, partea mea preferată a filmului, si, probabil, partea care diferențiază de cele mai multe de sosire filmelor SF care au aparut dea lungul vremii, este scris si de grija parcelei. Chiar de la început, au existat lucruri despre aceasta poveste care ma impresionat. In cultura noastra populara aparitia civilizatiilor extraterestre si a OZN-urilor tind sa fie descrise ca fiinte malefice, distructive care caută distrugerea omenirii. Ziua Independenței, Alien, Skyline, Battle: Los Angeles, Razboiul lumilor ... acestea sunt toate filmele straine foarte stereotipice care sa ilustreze extraterestilor in aceasta lumina. Sunt nerealiste, batai, repetitive. Acesta este primul gand la care se va astepta omenirea: insa acesta se concentreaza asupra a ceea ce se poate intampla EFECTIV la aparitia strainilor in lumea noastra: ea descrie foarte realist modul in care guvernele lumii, probabil, s-ar face cu acest tip de situație, si modul in care raspunsul public ar urma, influentata de mass-media si de panica. De asemenea, mi-a placut modul in care sa concentrat pe ceva, in afara actiunii, distrugerea si echipele militare in cele mai multe filme straine. In schimb, el a arătat modul în care un lingvist si echipa de oameni de stiinta ar incerca sa comunice in mod pasnic cu o cursa dincolo de lumea noastra. Cu toate acestea, partea cea mai fantastica a acestui film este ceva ce nu pot discuta în profunzime, fara a strica lucrurile.

Etiketler: , , ,

COMMENTS

 

“Arrival – Primul contact 2016” 2 comment
 1. UE - 4 years ago

  O capodopera Science-Fiction
  Arrival este cel mai bun film SF pe care l-am văzut în cei 22 de ani de viaţă. Nu am vazut anumite filme sci-fi renumite ca , Alien 3, sau metropola, asa ca vorbesc din punctul de vedere al unei persoane care urmareste mai mult filme documentare.
  Tocmai am vazut Arrival si mi-a placut enorm de mult, filmul este un proces lent dar natural unde descoperi lucruri fascinante de la prima scena pana la ultima scena. Influenţele lui Stanley Kubrick la filmele SF a fost remarcate de fiecare dată, dar sosirea preia sale vibes Kubrick cu sens lent de descoperire, chiar în cazul în care Amy Adams si tehnologia ei se mişcă în jurul ecranului mai frenetic 2001: A Space Odyssey. Asta e ce am ceea ce priveşte acest film şi, de asemenea, de ce îmi place 10 Cloverfield Lane. O mulţime de filme sci-fi (ca noi Star Trek lansat vara aceasta) nu creaţi acest sens desfăşurarea de ştiinţă/alien-legate de mister. Modul în care informaţiile este dezvăluit şi prezentat lasă-ne cerşit pentru mai multe răspunsuri, şi băiatul are sosirea dă.

  Un film de Oscar mai mult ca sigur, in special pentru efectele speciale de productie si sunet. Nu pierde acest film!

 2. Cazacu Laurentiu Mircea - 4 years ago

  Va rog frumos sa puneti subtitrarea