There are currently 3782 movies on our website

Astérix Le domaine des dieux 2014

0
(High Definition)
Advertising
Loading...
FILM DETAILS Added 4 years ago
Astérix Le domaine des dieux 2014

Genre: Animatie, Aventura, Comedie

IMDB rating: 7.0

Director: Louis Clichy, Alexandre Astier

Writers: filmului Astérix Le domaine des dieux 2014 online subtitrat va avea loc in anul 2014

Stars: În timp ce cititorii tineri Asterix preferă, în general, episoadele care implică o călătorie într-un anumit loc din lume, cele mai mature prefera cele sedentare, deoarece ele reflectă adesea un aspect relevant (și comică) a societății franceze, prin marea încarnare: satul galic . La acest nivel, "Conacul zeilor" este una dintre cele mai bune aventuri Asterix, care spune foarte mult.

Totul începe cu o idee inteligent de la Iulius Cezar: în cazul în care galii nu se predea armatei din cauza poțiune magică, atunci el va face să se predea pentru a progresa. El va construi un conac vast în interiorul pădurii, în apropierea satului, în scopul de a atrage turiști romani și românizeze gali în proces. Primul act al povestii consta in galii care împiedică romanii să ia copaci, datorită ghinde tratate Getafix ", copacii cresc înapoi mai repede decât ei dezrădăcinați de romani. În cele din urmă, Galii lasa romanii construiesc conac, pentru că este singura modalitate de a elibera sclavi. civili romani vin, prezența lor afectează obiceiurile de afaceri galii "și stilul de viață, și doar când satul era pe cale să devină o colonie romană, Asterix aduce Cacofonix bardul în conac. Civili pleacă, și înlocuirea lor de către soldații romani soarta etanșează conacul lui.

Dar povestea se termină pe un ton destul de lucid. Asterix întreabă Getafix în cazul în care se pot opri cu adevărat progresul, așa cum au făcut-o, Getafix raspunsuri ", desigur, nu, dar avem timp", ne-am înțeles, pădurea este dat doar o pedeapsă cu suspendare. Este într-adevăr una dintre cele mai bune povestiri pentru că pune sub semnul întrebării relația noastră cu mediul nostru și cultura noastră, mai ales în aceste zile, în cazul în care frontiere au fost șterse, iar lumea pare prinsă într-o astfel de evoluție perpetuă este aproape amețitor. E o parte din film în care Vitalstatistix, imitând De Gaulle, spune: "Te-am înțeles". În mod evident, acest lucru este o linie care se pot aplica pentru Alexandre Astier. Nu numai că el a înțeles Asterix (și vă pot spune acest lucru este opera unui ventilator), dar el a rescris povestea în așa fel încât el înțelege clar lumea în care trăim.

Este de la sine înțeles că nici "Asterix Conquers Americii", nici "Asterix și Vikingii" au fost făcute de oameni care au înțeles ce Asterix era pe cale. Unul a încercat prea mult pentru a imita Disney, în timp ce celălalt crezut că ar putea prinde publicul din anii 2000 prin inserarea multe glume anacronice și adăugând un subplot romantic inutil (relația unu-inima de încălzire în film este între Obelix și un băiețel roman, și funcționează foarte bine). Astier se injectează în filmul său o formă de umor, care este extrem de relevant pentru publicul din 2010, în special modul în care, el nu pretinde să-l ia în serios, dar este un film realizat în mod serios, care să respecte spiritul albumelor originale, una care s-ar fi făcut Goscinny mândru, și în conformitate cu Uderzo, cea mai bună adaptare până în prezent. Ce mai aprobare poate ai nevoie după asta?

Etiketler: , , ,

COMMENTS