There are currently 3895 movies on our website

Birds of Prey (And the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn) (2020) online HD subtitrat in romana

0
(High Quality)

Birds of Prey (And the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn) (2020) online HD subtitrat in romanava fi filmul cu numărul 8 în Universul Extins DC (DCEU). Filmul va fi regizat de Cathy Yan, cu un scenariu de Christina Hodson. Premisa pe care se va baza filmul, deși nu se cunosc foarte multe detalii despre acțiune, este aceea că după evenimentele din Suicide Squad, Batman a dispărut. Asta înseamnă că Gotham City a rămas neprotejat în fața crimei, iar Harley Quinn va fi Joker, unul feminin de această fată! Atunci când Cassandra Cain, o tânără fată, găsește un diamant care îi aparține lordului crimei, Black Mask, Harley i se alătură lui Black Canary, lui Huntress și lui Renee Montoya, totul pentru a o proteja.

Ceea ce este interesant este că acest film se dorește a fi primul dintr-o trilogie care se va concentra pe personajul Harley Quinn, iar un al doilea film al seriei se crede că va fi bazat pe echipa Gotham City Sirens.


3 vizionări
FILM DETAILS Added 2 years ago
Birds of Prey (And the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn) (2020) online HD subtitrat in romana

Birds of Prey (And the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn) (2020) online HD subtitrat in romanava fi filmul cu numărul 8 în Universul Extins DC (DCEU). Filmul va fi regizat de Cathy Yan, cu un scenariu de Christina Hodson. Premisa pe care se va baza filmul, deși nu se cunosc foarte multe detalii despre […]

Genre: Actiune, Aventura, Crima

Etiketler: , ,

COMMENTS