There are currently 3944 movies on our website

Boyka: Undisputed (2016) online subtitrat hd

0
(High Definition)

Boyka: Undisputed (2016) online subtitrat hd Vizionati acum a cincea parte a francizei Undisputed la calitate HD si in mod gratis, doar pe site-ul nostru de filme online subtitrate in romana. Celebrul actor Scot Adkins revine in rolul personajului principal de care cu totii ati auzit si trebuie sa treaca prin noi lupte si prin noi incercari, atat fizice cat si sufletesti. Dupa ce in finalul partii a 4-a el a fost impuscat in picior, acum trebuie sa se recupereze si sa revina in ringul de lupta.

Se va ridica acest film la nivelul asteptarilor? Ramane de vazut, insa cu siguranta ca va fi asa. Undisputed este una dintre cele mai fascinante pelicule cand vine vorba de lupte, avand deseori printre cei mai talentati actori in aceste roluri. Vizionare placuta!

Boyka: Undisputed (2016) online subtitrat hd

[xyz-ihs snippet=”tt3344680″]
[xyz-ihs snippet=”-tt3344680″]

45 vizionări
FILM DETAILS Added 3 years ago
Boyka: Undisputed (2016) online subtitrat hd

Boyka: Undisputed (2016) online subtitrat hd Vizionati acum a cincea parte a francizei Undisputed la calitate HD si in mod gratis, doar pe site-ul nostru de filme online subtitrate in romana. Celebrul actor Scot Adkins revine in rolul personajului principal de care cu totii ati auzit si trebuie sa treaca prin noi lupte si prin […]

Genre: Actiune, Drama

COMMENTS