There are currently 3949 movies on our website

Brimstone 2016

0
(High Definition)

[xyz-ihs snippet=”tt1895315″]

77 vizionări
FILM DETAILS Added 5 years ago
Brimstone 2016

[xyz-ihs snippet=”tt1895315″]

Genre: Filme 2016, Filme 2017, Mister, Thriller, Western

IMDB rating: 7.2

Director: Martin Koolhoven

Writers: filmului Brimstone 2017 online subtitrat va avea loc la data de 12 ianuare 2017 USA

Stars: Brimstone 2017 online subtitrat. Howard Hawks a spus odată că un film bun este "trei scena bun si nici cele rele". Asta ar face Brimstone lui Martin Koolhoven dincolo de bine - mare chiar.

Știi că te uiți la o capodoperă atunci când nu trei, nu cinci, dar aproape fiecare scenă este o operă de artă. O combinație puternică de caracter, de conflict, frumusețe și mai presus de orice adevăr. Iar adevărul Koolhoven este în detalii, blocarea unei scene, redarea pătrunzătoare a unui spate luminat de șa creând o metaforă izbitoare sau chiar pistolul gol îndreptată spre un miner de cărbune abuzează de curvă - ajutându-l la punctul culminant prin gândul violenței . Aceasta este ceea ce face de cinema diferit de teatru sau de televiziune - puterea de a spune povestea prin imagini și de acțiune, mai degrabă decât cuvinte. Cât de potrivit că personajul principal nu are nici o limbă să vorbească cu - dar încă reușește să fure spectacol.

Fanning și Pearce sunt adevărate pietre prețioase și strălucitoare, în această strălucire epic întuneric. Nu e un film pentru cei slabi de inimă sau cu frică de Dumnezeu - dar eu sper cu adevărat generația mea va fi în măsură să aprecieze un lucru frumos ca acest lucru și să nu fie dezamăgiți de absența pleasers mulțimii Tarantino-like. Acest lucru nu este conștient de sine o meta-occidentală, ci o adevărată poveste despre lupta omului cu religia, violența și mai presus de toate frica omului de femei. Koolhoven ne-a dat în Olanda ceva să fie mândru din nou - Cinema cu bile cu care se confruntă și provoacă.Brimstone 2017 online subtitrat in romana hd

Etiketler: , , ,

COMMENTS