There are currently 3757 movies on our website

Brother Nature 2016

0
(High Definition)
Advertising
Loading...
FILM DETAILS Added 4 years ago
Brother Nature 2016

Genre: Comedie, Filme 2016

IMDB rating: 7.7

Director: Osmany Rodriguez

Writers: Osmany Rodriguez

Stars: Ce poate o vârstă iubitor de film de mijloc spune despre Brother Romance? Voi începe cu asta am fost imediat alarmat în legătură cu mai mult decât o asemănare care trece la "The Great Outdoors" (TGO). Un film despre un om care se duce la o cabină pentru o vacanță de doar pentru a găsi ruinat de un frate în drept. Fratele Romance este de fapt un remake, și, la fel ca cea mai mare parte a culturilor noastre actuale de remake-uri nu o face la fel de bine. Ceea ce este deranjant, TGO nu este chiar un clasic (deși îmi place, John Candy este de aur), ceea ce înseamnă fratele Romance aparține exclusiv în rating-ului de filme.

Actorie și caractere sunt în conformitate cu genul. În general, scenariile sunt OTT și peste jucat. Linia de poveste se sprijina pe o multime de clișee; Atacurile de animale, glume Fart în legi încurc lucrurile, pocăința de caracter de plumb. Aș putea merge mai departe, dar nu e nimic mai mult, care trebuie să fie spus.

Brother Nature 2016 online subtitrat este un film bun, dar fiind în vârstă de aproape 30 de ani, probabil, nu va lovi marca cu publicul mai tânăr și cred că, fratele Romance va trebui să umple fața locului pentru a moderniza comedii bazate pe lac de erori.

Etiketler: , , ,

COMMENTS