There are currently 3742 movies on our website

Clinical 2017

0
(High Definition)
Advertising
Loading...
FILM DETAILS Added 4 years ago
Clinical 2017

Genre: Filme 2017, Thriller

IMDB rating: 5.2

Director: Alistair Legrand

Writers: filmului Clinical 2017 online subtitrat va avea loc la data de 13 ianuarie 2017

Stars: Acest film de fapt, a început destul de decente. Una dintre scenele din primele minute mi-a atras atenția și am fost gata să se stabilească și să se bucure de un thriller psihologic bun.

Sedii reprezintă faptul că Jane, un psihiatru, este specializată în pacienții cu experiențe traumatice și atunci când ea are o experiență traumatică a ei, la mâinile unuia dintre pacientele sale, ea decide să-și asume pacienții mai ușor la sfatul propria ei psihiatru. Cu alte cuvinte, până când, Alex se întoarce de-a lungul. El este un om care a suferit un accident de masina oribil și este grav desfigurate. El a avut câteva intervenții chirurgicale reconstructive, iar acum el nu se mai recunoaște. Ea este de acord să-l vadă și în acest proces, evenimentele din experiența sa fi salvat începe să bântuie ea mai mult și mai mult și se opreúte face nici un progres al ei.

Acum, dacă spun nici mai mult, voi renunța la "Twist" al filmului. Da, există o poftă de mâncare și cu toate că eu n-am văzut în mod necesar o venind, după ce aceasta a fost dezvăluit, filmul a luat într-un fel un viraj pentru cel mai rău. Nu știu ce sa întâmplat în ultimele 30 de minute, dar aceasta nu a mers cu restul de curgere al filmului. A devenit oarecum nerealiste și aproape ridicol într-un mod rău. Clinical 2017 online subtitrat in romana hd

Etiketler: , , ,

COMMENTS