There are currently 3708 movies on our website

Copiii domnisoarei Peregrine: Intre doua lumi online

0
(High Definition)
Advertising
Loading...
FILM DETAILS Added 4 years ago
Copiii domnisoarei Peregrine: Intre doua lumi online

Genre: Aventura, Fantezie, Filme 2016, Filme bune, Filme noi hd

Stars: Filmul Copiii domnisoarei Peregrine: Intre doua lumi online subtitrat. Numele original al filmului Miss Peregrine's Home for Peculiar Children 2016. Genul filmului Fantastic si Aventura.

Există puţini directori care puteţi amesteca duios şi ciudat destul, precum şi Tim Burton. Acum, omul din spatele peşte mare şi Edward Scissorhands se întoarce cu o altă poveste care pare a fi părţi egale dulce şi înfricoşător. Check out remorca pentru Tim Burton Miss vindereu casa specifice copiilor.

Filmul stele un perfect exprimate Eva Green ca titulari Miss vindereu. Verde este capabil de a juca puternic şi dulce în egală măsură şi acest rol pare a fi adaptate pentru ei. Ea se execută o casa care se simte ca cultură versiunea în limba engleză de Xavier pe şcoală pentru tinerii supradotaţi. Descrierea este mai potrivit având în vedere scenariul a fost scris de Jane Goldman, scenaristul de X-Men: First Class.

Bazat pe seria de cărţi de răscumpărare Riggs, Asa Butterfield (jocul lui Ender) joacă Jake, un băiat care se împrieteneşte cu copiii de la casa, dar este normal. Cu excepţia el nu este, desigur. Unii dintre copii au foarte X-Men ca abilitatile ca invizibilitatea sau de a fi capabil să zboare. Alţii, pe de altă parte, sunt doar incredibil de ciudat. Ca acest dulce pic moppet cu o gura doua pe partea din spate a capului ei.

Există mult mai mult întâmplă, cu toate acestea, deoarece copiii sunt ameninţat şi Jake pe treaba să acţioneze ca protectorul lor. Nu este clar exact ceea ce vor ei, dar se pare că forţele răului sunt fiind condus de Samuel L. Jackson. El arata destul de ciudat, deşi suntem cu siguranţă sunteţi fiind condus să cred că el nu este de partea noastră. Cum poate fi, cu ochii aceia? În plus faţă de Eva Green si Samuel L. Jackson, filmul are de asemenea un exprimate, care include Judi Dench, Rupert Everett, şi Allison Janney. Daca esti un fan al stilului vizual spectaculos care Tim Burton este cunoscut pentru, apoi Miss vindereu Casa internat pentru copii ciudat pare a fi chiar acea alee. Filmul va avea cu siguranţă întuneric sale, dar, de asemenea, este plin de imagini strălucitoare şi frumoase. Ce părere aveţi de Tim Burton Miss vindereu pentru specific copiilor de şcoală? Ca serie de cărţi are în prezent două mai multe intrări, am putea foarte bine fi văzut începutul o nouă franciză. Cu o data de lansare de 30 septembrie, acest lucru ar putea fi exact film avem nevoie pentru a ne scoate noastre post-vară blockbuster funk.

Etiketler: , ,

COMMENTS