There are currently 3949 movies on our website

Deadpool 2 2018 online

0
(High Definition)

[xyz-ihs snippet=”tt5463162″]
[xyz-ihs snippet=”-tt5463162″]

154 vizionări
FILM DETAILS Added 5 years ago
Deadpool 2 2018 online

[xyz-ihs snippet=”tt5463162″] [xyz-ihs snippet=”-tt5463162″]

Genre: Actiune, Aventura, Comedie, Filme 2018

Stars: Rob Leifield a comparat parteneriatul dintre Mercenarul cu Gura Mare şi Cable cu cel din Rush Hour. „Este un actor nemaipomenit”, a spus acesta despre Ryan Reynolds, interpretul lui Deadpool, despre care a mai spus şi că este „energie în stare pură, gata să se desfăşoare”. „Când îi vâd împreună [pe Deadpool şi Cable] mă gândesc că filmul va fi echivalentul din benzile desenate al lui Rush Hour şi nu ştiu dacă fanii sunt pregătiţi pentru aşa ceva. Cred că va fi grozav!”, a declarat Rob Liefeld pentru ComicBook.com.

Etiketler: , ,

SIMILAR MOVIES
Jolt (2021) online subtitrat
2,714 vizionări views
COMMENTS

 

“Deadpool 2 2018 online” 2 comment
  1. ANONIM - 4 years ago

    În acest stadiu, se pare că Deadpool 2 vine de mai mulți ani. Cu un an în urmă, un trailer de teaser a debutat în fața proiecțiilor lui Logan, complet cu o secvență lungă de schimbare ironică a telefoanelor, balada ironică a anilor 1980, moartea ironică a lui Stan Lee și o revizuire ironică a lui The Old Man and The Sea de Ernest Hemingway, o “fuckface” a tuturor lucrurilor.

  2. ANONIM - 4 years ago

    După ce a supraviețuit un atac bovin letal aproape, un bucătar de cafeterie desființat (Wade Wilson) se străduiește să-și îndeplinească visul de a deveni cel mai fierbinte barman al lui Mayberry, în timp ce în același timp sa învățat să facă față gustului său pierdut. Căutând pentru a-și recâștiga condimentul pentru viață, precum și un condensator de flux, Wade trebuie să lupte cu ninja, yakuza și un pachet de canini sexual agresivi, în timp ce călătorește în întreaga lume pentru a descoperi importanța familiei, prieteniei și aromei un nou gust pentru aventură și câștigarea titlului de cafea râvnit de cel mai bun iubitor al lumii.