There are currently 3895 movies on our website

Elefantul Zburător DUMBO, noul trailer fantastic online gratis subtitrat in romana

1
(High Quality)

Cei de la Disney, continuă operaţiunea de adaptări live-action ale animațiilor clasice, cu filmul Dumbo, care este puţin mai deferit faţă de povestea originală a elefantului zburător.Compania Disney, a lansat un nou trailer pentru noul film live-action, Dumbo, o peliculă ce actualizează de fapt filmul clasic animat și care se învârte în jurul unui proprietar de circ (Danny DeVito), care îi înrolează pe un fost circar celebru (Colin Farrell) și pe copiii săi, pentru un elefant nou-născut, ale cărui abilităţi de a zbura, va duce circul spre noi înălțimi.

Poti vedea:

În timp ce regizorul Tim Burton a făcut mai întâi valuri cu filme întunecate și ciudate precum Frankenweenie sau Beetlejuice, el lucrează şi în domeniul filmelor de familie sau de copii. Alice în Țara Minunilor sau Miss Peregrine’s Home for Peculiar Children, au fost doar câteva din filmele regizorului care se adresează doar unei categorii de spectatori. Am putea spune că la fel se întâmplă şi cu filmul Dumbo.
Există o mulțime de efecte speciale ce pot fi văzute în acest trailer, mai ales atunci când vine vorba de peisaje sau de mediul înconjurător.  Dar tonul unui film de familie autentic, pare să fie destul de puternic, iar Colin Farrell în rolul unui tată grijuliu, are o miză mare. Cei de la Disney, cu siguranţă nu sunt în pană de ideii atunci când vine vorba de remake-uri ale unor poveşti clasice, şi suntem încântaţi să vedem că viziunea lor pentru aceste filme, duce din ce în ce mai mult spre diversitate.

Un remake al filmului animat cu același nume din 1941 și bazat pe celebra carte a scriitorilor Helen Aberson și Harold Pearl, filmul urmărește aventurile extraordinare ale lui Dumbo, un elefant neobișnuit. Holt Farrier, un veteran de război și fost star al circului, își găsește viața întoarsă cu susul în jos atunci când se întoarce din război. Proprietarul circului, Max Medici, îl invită pe Holt și pe copiii săi, Milly și Joe, să aibă grijă de un elefant nou-născut ale cărui urechi supradimensionate îl fac obiectul ridiculizării într-un circ deja zbuciumat. Dar când ei descoperă că Dumbo poate zbura, circul are parte de o revenire incredibilă, atrăgând persuasivul antreprenor V.A. Vandevere, care recrutează elefantul special pentru cel mai nou spectacol de divertisment, „Dreamland”. Dumbo atinge noi culmi alături de fermecătoarea și spectaculoasa artistă, Colette Marchant, până când Holt află că sub poleiala sa strălucitoare, „Dreamland” este plin de secrete întunecate.

3 vizionări
FILM DETAILS Added 2 years ago
Elefantul Zburător DUMBO, noul trailer fantastic online gratis subtitrat in romana

Cei de la Disney, continuă operaţiunea de adaptări live-action ale animațiilor clasice, cu filmul Dumbo, care este puţin mai deferit faţă de povestea originală a elefantului zburător.Compania Disney, a lansat un nou trailer pentru noul film live-action, Dumbo, o peliculă ce actualizează de fapt filmul clasic animat și care se învârte în jurul unui proprietar de circ (Danny DeVito), care […]

Genre: Animation, circus, Colin Farrell, disney, Doamna Jumbo, Drama, Dumbo, Dumbo - Dumbo (1941), Dumbo (1941 film), Dumbo (1941), Dumbo (1941) Recenzii filme, Dumbo (2019), dumbo-1941-film-animat-online-subtitrat-in-romana, dumbo-2019-film-animat-online-subtitrat-dublat-in-romana, Edward Brophy, Ehren Kruger (screenplay), Eva Green, Family, Fantasy, film animat online subtitrat în Română, Helen Aberson (novel), James Baskett, live action remake, Michael Keaton, Sterling Holloway, Stiri din filme, Tim Burton

COMMENTS