There are currently 3742 movies on our website

Fast and Furious 7 – Furios si iute 7 (2015)

7
(High Definition)
Advertising
Loading...
FILM DETAILS Added 4 years ago
Fast and Furious 7 – Furios si iute 7 (2015)

Genre: Actiune, Crima, Filme 2015, Thriller

IMDB rating: 7.2

Director: James Wan

Writers: filmului Fast and Furious 7 - Furios si iute 7 (2015) va fi pe data de 3 Aprilie 2015 SUA

Stars: Furious 7 2015 online subtitrat

Până la aproximativ 2009, când "Fast & Furious" a fost lansat, franciza a început încet să Veer departe de focarul initial de curse de stradă și în schimb a început să-și îndrepte atenția spre genul de acțiune și over-the-top secvențe de buget mare.

Cu toate acestea, împreună cu această schimbare a stilului, franciza a fost de fapt mai bine și mai bine cu fiecare film. Azi am văzut cel mai recent film în cinema ... vorbim despre plină de acțiune. Fast and Furious 8 online subtitrat care este la fel de bun ca acesta "Fast & Furious 7 'este un nu-deține, supra-the-top și filmul de acțiune fără minte, dar acest lucru deoparte, acesta este un film extrem de distractiv și distractiv sa ma uit.

Cu o distributie all-star și unele secvențe de acțiune genial, "Fast & Furious 7 'este o dovada ca anumite francize pot face în mod continuu filme mari. Momentul cel mai notabil, dar în întregul film este terminarea emoțională și respectuos în timpul rămas-off a lui Paul Walker, filmul de finisare, cu un montaj de Walker în cele șase filme anterioare, terminând cu doar două cuvinte, "Pentru Pavel", acest lucru este prima dată când un film Fast and Furious ma afectat emoțional, și este, fără îndoială, cel mai bun din franciza.

Etiketler: , , ,

COMMENTS