There are currently 3708 movies on our website

Fast & Furious 8 (2017) – The Fate of the Furious

43
(High Definition)
Advertising
Loading...FILM DETAILS Added 4 years ago
Fast & Furious 8 (2017) – The Fate of the Furious

Genre: Actiune, Crima, Thriller

Director: F. Gary Gray

Writers: filmului The Fate of the Furious este pe 14 Aprilie 2017 (USA)

Stars: Acum, că Dom și Letty sunt în luna de miere și Brian și Mia s-au retras din joc și restul echipajului a fost exonerat-echipa globetrotter a găsit o aparență de o viață normală. Dar, când o femeie misterioasă cucerește Dom în lumea crimei nu poate părea să scape și o trădare a celor mai apropiate de el, ei se vor confrunta cu încercări pe care le va testa ca niciodată înainte. De la malurile Cubei și pe străzile din New York City către câmpiile de gheață din largul arctic Marea Barents, forța de elită va zigzag pe glob pentru a opri un anarhist de la declanșarea haosului pe scena lumii ... și să aducă acasă omul care le-o familie făcută.

Etiketler: , , ,

COMMENTS

 

“Fast & Furious 8 (2017) – The Fate of the Furious” 3 comment
 1. TheCrysty - 4 years ago

  Exista, multe pagini dintr-o carte.. atunci cand acest film a fost facut, cu siguranta se asteptatau la mai multe serii ..iar aceasta serie 8 din 2017 este facut foarte bine.

  • Jannis - 4 years ago

   Daca tot te caci pe tine atat de “inteligent”,invata sa acorzi subiectul cu predicatul(notiuni elementare)! “Seria este de gen feminin,deci..este facuta,NU facut”!sa nu mai spun de virgula aia aruncata dupa “exista”..nu de alta ,dar zgarii retina astora ca mine.. “Cand esti prost de-ti cade scuipat din gura, macar n-o arde inteligent”. A.Einstein

 2. Jannis - 4 years ago

  * “exista multe pagini dintr-o carte”?! Pe bune?!!eventual “intr-o carte”,nu?!da-o-n ma-sa de gramatica,nu e pt tine!