There are currently 3895 movies on our website

Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw (2019) gratis subtitrat in romana

0
(High Quality)

Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw (2019) gratis subtitrat in romana este o franciză de mare succes. De data aceasta nu trebuie să ne dăm cu părerea referitor la urmare, fiindcă cei de la Universal au oferit un rezumat al filmului. Iată ce spun ei că se va întâmpla: „Încă de când Hobbs, loialul agent al Serviciului Diplomatic de securitate American, și proscrisul Shaw, un fost militar care a participat la operații de elită, s-au întâlnit pentru prima dată în 2015, duetul s-a războit în continuu.

Dar atunci când anarhistul modificat cyber-genetic, Brixton, a dobândit controlul asupra unei amenințări biologice care ar putea afecta pentru totdeauna umanitatea, acești doi dușmani declarați vor fi nevoiți să devină parteneri pentru a-l înfrânge pe tipul cel rău, cel care s-ar putea dovedi a fi mai rău chiar și decât ei!

Hobbs și Shaw deschid o nouă ușă în universul Fast, în timp ce acțiunea se va petrece pe tot globul, din Los Angeles până în Londra, din toxicul Chernobyl până la frumusețile luxuriante din Samoa.” Ce se va întâmpla cu cei doi foști agenți cu pregătire de spioni?


6 vizionări
FILM DETAILS Added 2 years ago
Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw (2019) gratis subtitrat in romana

Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw (2019) gratis subtitrat in romana este o franciză de mare succes. De data aceasta nu trebuie să ne dăm cu părerea referitor la urmare, fiindcă cei de la Universal au oferit un rezumat al filmului. Iată ce spun ei că se va întâmpla: „Încă de când Hobbs, loialul […]

Genre: Actiune, Aventura

Etiketler: , ,

COMMENTS