There are currently 3782 movies on our website

Felon 2008 – Legea puterii online subtitrat

0
(High Definition)
Advertising
Loading...
FILM DETAILS Added 4 years ago
Felon 2008 – Legea puterii online subtitrat

Genre: Crima, Drama, Filme 2008

IMDB rating: 7.5

Stars: In ciuda o distributie talentata si unele performante puternice acest film este pur și simplu prea ambițios în domeniul de aplicare și ușor în execuție. Alții au desenat paralele cu The Shawshank Redemption pe care mintea mea este o insultă la acesta din urmă. O comparație stilistică mai bună ar fi un film mai ambițios cum ar fi "Crash", care reușește, în ciuda contrivances sale cu ridicata și cu elemente de manipulare, pentru că este o dramă viclean și poetic. Infractoare nu este. Ea încearcă să fie curajos și realist în același timp solicitând audienței ca acestea să fie manipulate de bună voie la fiecare pas, pentru a îmbrățișa mesajul filmului. O combinație mortală, aproape de amatori.

Nimic nu subliniază mai pe bună dreptate cum întortocheată filmul este decât statistica care precede creditele de închidere cu privire la numărul de americani care se află în închisoare. Filmul a face atât de puțin efort pentru a trezi telespectatorilor ideea că infractorii violente sunt dușmani ai societății, care, altele decât plumb singurul compătimitor portretizat prizonier este un ucigaș în masă (Val Kilmer), care a măsurat dreptatea barbare după uciderea familiei sale. Ceea ce este unul pentru a deduce din asta? Dacă cineva nu vine la masa înarmat cu sentimentul laughably naiv că oamenii sunt în esență bune și că închisoarea se transformă invariabil oamenii de pe ambele părți ale celulei în monștri nu există nici o modalitate de a naviga acest film la concluzia dorită.

Da, am înțeles. Un tip bun este o victimă a circumstanțelor și se termină în închisoare. El face lucruri rele pentru a supraviețui în interior. încarcerarea lui aproape sfărâmă familia lui. Ne simțim frica și să empatizeze cu luptele lui în mijlocul salbaticia colegi deținuți și gardieni sadici, nereactivi. Ni se cere să ne punem în locul lui ... un dispozitiv standard pentru manipularea telespectatorilor. Acolo ci pentru harul lui Dumnezeu merge eu, dacă vreți. Dar este intelectual necinstit de a alege ca o navă pentru punerea sub acuzare a unei societăți care crede în pedeapsa unui om care a fost victimă nu a acestei culturi, ci a unei mișcări compensatorii din partea stângă pentru a extinde drepturile penale. Este amuzant tumultoasă că regizorul ar trebui să aleagă un om a cărui fărădelege - uciderea unui hoț - invariabil elicits aplauze liniștită în viața reală din însăși legea și majoritatea, pentru a căror mod de gândire filmul urmărește punerea sub acuzare. Și din cauza că filmul este o fraudă încă de la început, în ciuda virtuțile sale.

Etiketler: ,

COMMENTS