There are currently 3895 movies on our website

Filme cu William Fichtner pe care nu poti sa le treci cu vederea online HD subtitrat

0
(High Quality)

Nume real: William Edward Fichtner · Locul naşterii: Mitchell Field Air Force Base, East Meadow, Long Island, New York, USA · Data naşterii: 27.11.1956(62 ani) · Ocupaţie: Actor · Constituţie: medie · Înălţime: 187 cm · Culoarea ochilor: albaştri · Culoarea părului: şaten · Zodia: Săgetător · Etnie/rasă: albă · Liceul: Maryvale High School · Universitate: Farmingdale State College, SUNY Brockport · Țara: SUA

William Edward Fichtner s-a nascut pe 27 noiembrie 1956, in East Meadow, New York. Este fiul Patriciei si al lui William E. Fichtner si are radacini in Germania, Austria, Canada si Ucraina. Are o sora care este colonel in Fortele Aeriene din Statele Unite si o alta care este profesoara de arta la Lakeland High School in Shrub Oak, New York.

A absolvit Universitatea Farmingdale in anul 1978, cu o diploma in drept. Se hotaraste apoi sa studieze actoria la Academia Americana de Arte Dramatice din New York.

Fichtner isi incepe cariera in 1987 cu rolul Josh Snyder in filmul “As The World Turns”. Printre filmele in care a jucat se numara “Armageddon” (cu Bruce Willis, Liv Tyler si Billy Bob Thornton), “Pearl Harbor” (cu Josh Hartnett, Alec Baldwin si John Voight) si “Black Hawk Down” (cu Josh Hartnett si Ewan McGregor). Intre 2005-2006 il interpreteaza pe seriful Tom Underlay din serialul sci-fi “Invasion”, o productie Shaun Cassidy Productions si Warner Bros care a rulat pe postul ABC. Cand “Invasion” este anulat dupa doar un sezon, actorul se indreapta catre “Prison Break”, un serial produs si difuzat de televiziunea FOX, care a cucerit telespectatorii din intreaga lume prin suspans, conspiratii politice si violenta. Fichtner joaca rolul agentului FBI Alexander Mahone, insarcinat cu localizarea si capturarea evadatilor din inchisoare. Joaca apoi in filmul “Crash” din 2006 si castiga doua premii pentru o interpretare deosebita, primul venind din partea Broadcast Film Critics Choice.

Bill Fichtner, asa cum mai este cunoscut, si-a imprumutat vocea pentru personajul Ken Rosenberg din jocurile video Grand Theft Auto: Vice City si Grand Theft Auto: San Andreas.

Este un fan hockey, in special al echipei Buffalo Sabres, poarta intotdeauna un inel care i-a apartinut bunicului sau, Theodore si mancarea sa favorita este sushi. In 2007 a fost invitat sa se alature academiei Academy of Motion Pictures Arts & Sciences.

A fost casatorit cu Betsy Aidem (de care a divortat in 1996 si cu care are un copil), iar in prezent este casatorit cu Kymberly Kalil.

Mai multe detalii pe: www.cinemagia.ro

12 Strong (2018) – Capt. Mitch Nelson (Chris Hemsworth) este liderul unei mici unităţi militare care reprezntă primele trupe americane militare ce pun piciorul în Afghanistan după atentatele de la 9 septembrie, 2001. Printre cei aflaţi sub comanda lui sunt ofiţerul Hal Spencer (Michael Shannon), sarcasticul Sam Diller (Michael Pena) şi expertul în armamente, Ben Milo (Trevante Rhodes).Aceştia la rândul lor primesc ordine din partea Col. Mulholland (William Fichtner), un individ dintr-o bucată, şi la fel de directul Lt. Col. Bowers (Rob Riggle).

The Dark Knight (2008) – O urmare a hitului de acțiune Batman Begins, Cavalerul negru îi reunește pe regizorul Christopher Nolan și pe starul Christian Bale, care reia în această nouă peliculă rolul lui Bruce Wayne/Batman.Cu ajutorul locotenentului Jim Gordon și a hotărâtului procuror districtual, Harvey Dent, Batman începe lupta împotriva crimei organizate din Gotham City pentru a o strârpi definitiv. Inițial, triumviratul se dovedește a fi eficient, dar în curând cei trei devin ținta unui geniu al răului, cunoscut sub numele de Joker, care aruncă orașul în anarhie, forțându-l pe Cavalerul negru să încalce fragila graniță dintre erou și răzbunător.

Crash (2004) – Un bărbat de culoare, Detectivul Graham Waters, vorbeşte uluit despre natura Los Angelesului şi nevoia oamenilor de-a intra în conflicte unii cu alţii. O femeie latină ce se află într-o maşină, Ria, spune că au fost loviţi din spate şi răsuciţi. Ea se dă jos şi merge la poliţistul ajuns la faţa locului şi la cealaltă persoană implicată în accident, o femeie asiatică. Cele două femei dau vina una pe cealaltă pentru această situaţie în care sunt implicate şi fac remarci rasiale. Apoi, filmul o ia înapoi cu o zi şi prezintă evenimentele premergătoare acestui accident de maşină în care au fost implicate cele două femei.


Black Hawk Down (2001) – În anul 1993, foametea şi războiul civil au decimat Somalia, cauzând moartea a peste 300.000 de civili şi se declanşează o amplă operaţiune a Naţiunilor Unite pentru pace. Cu majoritatea forţelor armate retrase din zonă, miliţia somaleză loială lui Mohamed Farrah Aidid declară război unităţilor Naţiunilor Unite rămase. Drept răspuns,Rangerii Armatei Americane, soldaţii Delta Force şi aviatorii 160th SOAR descind în Somalia pentru a-l captura pe Aidid, care s-a autoproclamat preşedintele ţării. Pentru a-şi securiza puterea şi a asupri populaţia, Aidid şi miliţia lui opreşte livrarea de mâncare a Crucii Roşii, forţând cooperarea populaţiei.

Pearl Harbor (2001) – În 1923, Tennessee, doi tineri băieţi, Rafe McCawley (Ben Affleck) şi Danny Walker (Josh Hartnett), se joacă împreună în spatele unui avion, pretinzând că sunt soldaţi ce se luptă cu germanii în Primul Război Mondial. După ce tatăl lui Rafe îşi aduce avionul la sol şi pleacă, Rafe şi Danny se urcă în el şi îl pornesc accidental, oferindu-le băieţilor prima experienţă aviatică. Curând după aceea, tatăl lui Danny (William Fichtner) vine să-l ia acasă şi îi aplică o corecţie fizică pentru prostia pe care a comis-o. Într-o încercare de a-şi proteja prietenul, Rafe îl loveşte pe tatăl lui Danny cu o elice veche.

The Lone Ranger (2013) – În anul 1933, la un festival din San Francisco, un băiat pe nume Will, care idolatrizează Legenda Călăreţului Singuratic, găseşte un manechin aparent banal, dar care se dovedeşte a fi un nativ american real pe nume Tonto (Johnny Depp), un antic spirit războinic Comanche, care începe să relateze experienţele sale cu avocatul John Reid, adevăratul Călăreţ Singuratic.


Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows (2016) – Leonardo, Raphael, Michalengelo şi Donatello trebuie să facă faţă unui şir nou de ameninţări şi inamici, de data aceasta sub forma unor extratereştri robotizaţi, dar şi unui om de ştiinţă nebun, cunoscut sub numele de dr. Baxter Stockman, şi lui Bebop şi Rocksteady. Şi de parcă situaţia nu ar fi şi aşa destul de gravă, cei mai mari duşmani ai binecunoscutelor şi îndrăgitelor Ţestoase Ninja, Shredder şi echipa lui, îşi fac apariţia într-o confruntare de o ferocitate cum nu s-a mai văzut. Însă Ţestoasele sunt foarte bine echipate datorită lui Vern, April şi a unui nou justiţiar urban pe nume Casey Jones. Astfel, Ţestoasele vor face din nou dovada curajului lor în lupta împotriva nedreptăţii şi vor încerca să mai salveze oraşul încă o dată.


Armageddon (1998) – Armageddon – Sfârșitul lumii? – Un asteroid de marimea statului Texas se indreapta spre Pamant cu viteza de 36.000 Km/h. Directorul executiv al NASA, Dan Truman, are o singura solutie pentru a impiedica Apocalipsa: sa trimita in spatiu un echipaj care sa distruga respectivul asteroid. Echipajul nu va fi format din astronauti, nici de militari, ci din Harry S. Stamper si echipa lui de tacaniti, cei mai buni, cei mai duri, expertii in forari petroliere. Dupa o prea scurta perioada de pregatire in ale astonauticii, echipajul se imbarca pentru marea calatorie, in care conditiile imposibile si neprevazutul sunt cele mai mici neajunsuri. Lumea trebuie salvata chiar cu sacrificiul suprem. Dar sunt multi care si-ar da viata pentru a deveni salvatorii lumii. Harry mai avea o motivatie: aceea de a salva dragostea fiicei sale.

Heat (1995) – Obsesia – Atunci când doi oameni puternici se află de părți opuse ale baricadei, situația este la un pas de a fi explozivă. Acțiunea filmului se petrece în Los Angeles-ul zilelor noastre, iar în prim plan se află doi oameni puternici, cu personalități complexe care se hăituiesc reciproc. Unul este un criminal profesionist, iar celălalt este un reputat detectiv a cărui singură obsesie profesională este să-l prindă pe ucigașul care întotdeauna a reușit să înfrunte dreptatea, legea și adevărul.


Elysium (2013) – În anul 2154 există două clase sociale: cei bogaţi, care locuiesc pe o staţie spaţială avansată numită Elysium, construită de Corporaţia Armadyne, şi restul oamenilor, ce locuiesc pe un Pământ suprapopulat şi ruinat. Jessica Delacourt (Jodie Foster), secretar de stat decisă să menţină stilul de viaţă luxos al cetăţenilor de pe Elysium, îl angajează pe mercenarul sud-african Kruger (Sharlto Copley) să elimine imigranţii ilegali ce încearcă să ajungă pe Elysium pentru a se folosi de medicamentele lor avansate. Preşedintele Patel (Faran Tahir) nu este de acord cu metodele ei şi ameninţă s-o concedieze pe ea cât şi pe Kruger.

Contact (1997) – Filmul se bazeaza pe nuvela cu acelasi nume scrisa de Carl Sagan si este povestea contactului care se stabileste intre o pamanteana si lumea extraterestrilor. Doctor Eleanor Arroway, interpretata fermecator de Jodie Foster, primeste un semnal inteligent din partea extraterestrilor. Fiind o vestita femeie de stiinta, Eleanor impreuna cu alti colegi de breasla descifreaza mesajul simpaticilor ocupanti ai spatiului. Ei transmit pamantenilor ca ar fi bine sa construiasca o masina prin care sa poata comunica cele doua lumi. Desigur, aceasta ciudatenie din viata lui Eleanor o inspaimanta putin oricat ar fi ea de curajoasa. Este pusa intr-o mare dificultate, deoarece are de ales intre a-si…

3 vizionări
FILM DETAILS Added 2 years ago
Filme cu William Fichtner pe care nu poti sa le treci cu vederea online HD subtitrat

Nume real: William Edward Fichtner · Locul naşterii: Mitchell Field Air Force Base, East Meadow, Long Island, New York, USA · Data naşterii: 27.11.1956(62 ani) · Ocupaţie: Actor · Constituţie: medie · Înălţime: 187 cm · Culoarea ochilor: albaştri · Culoarea părului: şaten · Zodia: Săgetător · Etnie/rasă: albă · Liceul: Maryvale High School · Universitate: Farmingdale State College, SUNY Brockport · Țara: SUA William Edward Fichtner s-a […]

Genre: actor William Fichtner, colectia William Fichtner, Filme cu William Fichtner, lista completa William Fichtner, Lsta Filme-Seriale, totul despre William Fichtner, William Fichtner filme online, William Fichtner filme subtitrate, William Fichtner online

COMMENTS