There are currently 3895 movies on our website

Filme de Crăciun clasice pentru întreaga familie pe care să le vezi de Sărbători in decembrie 2018 gratis subtitrat in romana

0
(High Quality)

E abia trecut de jumătatea lui noiembrie, dar cum toate magazinele au deja vitrinele garnisite de Crăciun, utilajele publice lucrează la decorarea străzilor, pe noi ce ne oprește să intrăm  în atmosferă? Mai ales că timpul trece așa repede și cum clipim o dată, ne trezim că ciocnim ouă roșii. Așa că m-am pregătit din timp și, pentru început, am făcut lista cu cele mai frumoase filme de Crăciun. Am pus și filme de animație, dar și filme artistice . Unele clasice, altele comedii romantice mai noi. În general, filmele de genul ăsta sunt suave, fără scene și replici greu de explicat, așa că pot fi ușor vizionate și împreună cu copiii, cu mici excepții, pe care le-am specificat. Vă sfătuiesc, totuși, să vă uitați la trailere înainte de a propune filmele spre vizionare în familie.

Miracle on 34th Street, 1947 (Miracol pe strada 34)

– Când un bătrân care pretinde că este Moş Crăciun trece drept nebun aproape în faţa tuturor, un tânăr avocat decide să îl apere în instanţă, argumentând că identitatea pretinsă de el este cea adevărată- Cunoscutul film există şi într-o variantă mai nouă, lansată în 1994, cu actriţa Mara Wilson (cunoscută pentru “Mathilda”) în rolul principal. Totuşi, parcă nimic nu este mai bun decât clasicul din 1947, regizat de George Seaton şi obligatoriu prezent în lista unui iubitor adevărat al filmelor de sărbători.

Varianta alb-negru şi candoarea autentică pe care o transmite Edward Gwenn în rolul lui Moş Crăciun se potrivesc perfect.

Miracle on 34th Street, 1994 (Miracol pe strada 34)

– Dorey Walker, director executiv al magazinului Marcy (Elizabeth Perkins) și fetița ei nu cred prea mult în spiritul și atmosfera mirifică a Crăciunului. Oricum, Doris este însărcinată să găsească cel mai potrivit Moș Crăciun pentru a împărți daruri copiilor în magazin. Cel ales este Kriss Kringle (Richard Attenborough) care, după cum se dovedește foarte curând, este convins că e chiar Moș Crăciun. Autoritățile îl amenință că îl vor interna într-un spital de nebuni însă un tânăr avocat și spiritul Crăciunului îl vor salva.

It’s a Wonderful Life, 1946 (O viaţă minunată)

– Probabil cel mai emoţionant film de Crăciun, producţia din 1946 regizată de Frank Capra beneficiază de personaje autentice, de o poveste magică şi de interpretarea minunată a cunoscutului actor James Stewart. Toate acestea şi un mesaj puternic fac din “It’s a Wonderful Life” filmul perfect pe care să îl urmăreşti de CRĂCIUN alături de familie. În plus, în 1998 a fost votat pe locul 11 în lista Institutului American de Film a celor mai bune 100 de producţii . Este considerat unul dintre filmele favorite din toate timpurile, fiind votat astfel atât de către public, cât şi de către criticii de film.

Home Alone, 1990 (Singur acasă)

– Seria de patru filme centrate în jurul aventurii unui băiat care reuşeşte în fiecare an să salveze Crăciunul a devenit celebră prin prestaţia lui Macaulay Culkin din primele două producţii. Problemele pe care o bandă de hoţi le creează în fiecare episod şi pe care tânărul Kevin trebuie să le rezolve eroic de fiecare dată sunt ingredientul unei comedii perfecte de CRĂCIUN, chiar şi la 23 de ani de la lansarea seriei

Die Hard, 1988 (Greu de ucis)

– Salvarea unei clădiri sau a unui avion deturnat de terorişti şi rostogolirea prin flăcări şi cioburi s-ar putea să nu sune deloc a film de CRĂCIUN, dar filmele de acţiune în care Bruce Willis sunt alese de mulţi în perioada sărbătorilor. Acţiunea care se petrece în preajma sărbătorilor şi faptul că în fiecare film lupta se dă pentru salvarea familiei ar putea fi printre motive.

În orice caz, Bruce Willis ştie cum să-i ţină cu sufletul la gură şi pe pasionaţii de filme de Crăciun.

A Christmas Carol, 1938 (Colindă de Crăciun)

– Unul dintre filmele cu cele mai multe ecranizări după cartea lui Charles Dickens, “Colindă de Crăciun” spune povestea lui Ebenezer Scrooge, un bătrân acru care îşi recapătă spiritul de Sărbători şi învaţă ce e compasiunea după ce este vizitat de spiritele Crăciunului trecut, prezent şi viitor.

A Christmas Story, 1983 (Poveste de Crăciun)

– Un alt film de Crăciun care are un copil în centrul acţiunii, “A Christmas Story” este un clasic de sărbători mai mult în Statele Unite, dar merită urmărit de oricine vrea să îşi aducă aminte cât de greu e să fii copil într-o familie mare. Cu atât mai greu când tot ce vrei de CRĂCIUN este o puşcă cu bile şi eşti dispus să întâmpini toate obstacolele care îţi ies în cale când încerci să-ţi convingi părinţii să-ţi ia cadoul perfect.

Love Actually, 2003 (Pur şi simplu dragoste)

– Comedia romantică ce reuneşte mai multe vedete britanice are mari şanse să devină un clasic peste ani. Colajul de poveşti ingenios împletite care transmit acel adevăr universal valabil în armonie perfectă cu sărbătorile de iarnă: dragostea învinge întotdeauna. Protagonişti în poveştile de CRĂCIUN sunt Hugh Grant, Keira Knightley, Liam Neeson, Colin Firth şi Emma Thompson.

The Holiday, 2006 (Vacanţa)

– Acţiunea are loc în perioada Crăciunului, dar filmul merită urmărit de oricine vrea să vadă o poveste de iubire cu accente de comedie. Kate Winslet, Jude Law, Cameron Diaz şi Jack Black descoperă că nu e niciodată prea târziu pentru o a doua şansă în dragoste, iar Crăciunul pare decorul perfect pentru acest lucru.

Holiday Inn, 1942 (Hanul melodiilor)

– Bing Crosby şi Fred Astaire sunt protagoniştii unui alt clasic de Crăciun, câştigător al unui premiu Oscar, care garantează atmosfera de sărbători prin numere inedite de muzică şi dans cum numai cei doi pot interpreta. Într-un han care se deschide doar de sărbători, un dansator profesionist şi un cântăreţ de estradă se întrec pentru inima unei frumoase interprete.

How The Grinch Stole Christmas, 2000 (Cum a furat Grinch Crăciunul)

– Grinch este un spiriduş cu o inimă de două ori mai mică şi trăieşte izolat într-o peşteră. Enervat de festivităţile de Crăciun care au scăpat de sub control din Whoville, spiriduşul conspiră să strice sărbătoarea, dar până la urmă află că spiritul Crăciunului este mult mai adânc decât nişte jucării. Jim Carrey face un rol extraordinar în această comedie de Crăciun.

3 vizionări
FILM DETAILS Added 2 years ago
Filme de Crăciun clasice pentru întreaga familie pe care să le vezi de Sărbători in decembrie 2018 gratis subtitrat in romana

E abia trecut de jumătatea lui noiembrie, dar cum toate magazinele au deja vitrinele garnisite de Crăciun, utilajele publice lucrează la decorarea străzilor, pe noi ce ne oprește să intrăm  în atmosferă? Mai ales că timpul trece așa repede și cum clipim o dată, ne trezim că ciocnim ouă roșii. Așa că m-am pregătit din […]

Genre: 45-de-povesti-pe-care-sa-le-vezi-de-sarbatori-2018, A Christmas Carol, A Christmas Story, CRACIUN, Die Hard, film de craciun, Filme, filme de craciun, filme de craciun 2017, filme de craciun pe mediarpl, filme de sarbatoare, filme online, filme pentru copii, Holiday Inn, Home Alone, How the Grinch Stole Christmas, It's a Wonderful Life, Love Actually, Miracle on 34th Street, Singur Acasă 1, Stiri din filme, Surviving Christmas, The Holiday

COMMENTS