There are currently 3895 movies on our website

Filme, documentare, seriale, stand-up și animații noi pe HBO si filmeseriele.eu în luna iunie 2019 gratis subtitrat in romana

0
(High Quality)

Am intrat în cea de-a șasea lună din anul 2019, care se anunță a fi grozavă pentru platforma de streaming online HBO si pe filmeseriale.eu, fiind anunțate o mulțime de producții licențiate, dar și o serie de titluri noi promițătoare. Avem parte de filme și seriale noi, documentare numai bune de văzut în weekend, câteva show-uri TV, programe și animații pentru întreaga familie pe HBO în luna iunie 2019.

A șasea lună din an se anunță a fi una perfectă pentru abonații platformei de streaming online HBO si pe filmeseriale.eu în ceea ce privește peliculele pentru care au fost cumpărate drepturile de difuzare sau care au fost produse în perioada recentă. Raftul cu filme îți prezintă lista completă de filme, seriale, documentare și animații adăugate pe HBO în luna iunie 2019.

Mai mult de atât, îți punem la dispoziție toate datele oficiale de lansare în care aceste producții vor fi adăugate și oferite  platforma de streaming online HBO si pe trustul mediaRPL în luna iunie 2019.

Filme și seriale noi pe postul HBO si filmeseriele.eu în luna iunie 2019:

Big Little Lies – sezonul 2

 • Marile minciuni nevinovate – Bazat pe cartea cu același nume scrisă de Liane Moriarty, Big Little Lies/Marile minciuni nevinovate spune povestea unei comunități din Monterey, California, unde se petrece o crimă. Acțiunea filmului gravitează în jurul rivalităților și secretelor celor trei personaje principale: casnica Madeline Mackenzie (Reese Witherspoon), geloasă pe soția mai tânără a fostului ei soț, Celeste Wright (Nicole Kidman), cea mai bună prietenă a lui Madeline, o fostă avocată cu un mariaj aparent perfect cu un bărbat mai tânăr (Alexander Skarsgard) și Jane Chapman (Shailene Woodley), o mamă singură cu un trecut întunecat, pe care Madeline și Celeste o iau sub aripa lor protectoare. Povestea se întinde pe șapte episoade tensionate și subversive, dezvăluind cum fiecare femeie avea ceva de ascuns înainte de crimă.

Euphoria – sezonul 1

 • O privire asupra vieții pentru un grup de elevi de liceu, pe măsură ce se luptă cu probleme legate de droguri, sex și violență.

The Spanish Princess – sezonul 1

 • Frumoasa prințesă spaniolă, Ecaterina din Aragon, navighează în linia regală a Angliei, cu un ochi pe tron.

Filme și seriale noi pe postul HBO 3 în luna iunie:

Nox – sezonul 1

 • Când fiica ei Julie dispare în subsolurile din Paris, fără a lăsa urme, Catherine Suzini este convinsă că numai ea o poate găsi. Fostul polițist, pensionat și în derivă, va trebui să se hotărască să se alăture echipei Raphael, coechipierul fiicei sale. Împreună, vor părăsi suprafața și se vor scufunda în adâncurile Parisului pentru a se angaja într-o cursă terifiantă și frenezistă la coborâre în iad.

Our Cartoon President – sezonul 2

 • Președintele nostru de desene animate va urmări greșelile nereușite ale celui de-al 45-lea Președinte al Statelor Unite, Donald J. Trump, și trupa sa amoroasă de consilieri și membri ai familiei. În acest univers paralel de desene animate, comandantul-șef deschide ușile Casei Albe pentru o vizionare “cu totul acces” la o zi obișnuită din viața președintelui Statelor Unite. Președintele nostru de desene animate examinează detaliile trompene ale președinției și cele mai importante relații ale sale, și nimeni nu este în siguranță – de la familia sa apropiată și de la confidenții față de figuri politice cheie din ambele părți și membri ai mass-media.

The Durrells – sezonul 4

 • Bazat pe îndrăgita trilogie de romane a lui Gerald Durrell, “Corfu”, “The Durrells” este un serial amuzant despre aventurile membrilor unei familii pe minunata insulă grecească.

Victoria – sezonul 3

 • “Victoria” prezintă anii de început ai domniei uneia dintre cele mai importante regine ale Marii Britanii. Serialul se inspiră din evenimente reale și din jurnalele reginei pentru a picta un portret al transformării ei într-un monarh respectat.

Angie Tribeca – sezonul 4

 • Descris drept „o parodie la proceduralele poliţiste în stilul lui The Naked Gun”, serialul ne arată experienţele extreme ale personajului titular, interpretat de Rashida Jones, o poliţistă din cadrul departamentului „infracţiuni super-nasoale” din cadrul poliţiei Los Angeles.

Catch-22 – sezonul 1

 • Bazat pe romanul scris de Joseph Heller, “Catch-22” prezintă mașinaria războiului și absurditatea acestuia și spune povestea lui Yossarian, un bombardier din al Doilea Război Mondial, și a colonelului Cathcart, comandatul lui nebun.

Victoria – sezonul 2
Big Little Lies – sezonul 1

Șeriful – sezonul 1
Șeriful – sezonul 2

 • Într-un oraș izolat de munte, plin cu muncitori nomazi, un șerif devine victima unui atac. Șocul evenimentului îl pune pe un drum de autodistrugere și culminează cu apariția unui alter ego fără scrupule.

Printre degete – sezonul 1

 • Serialul e o meditație întunecată și amuzantă despre cât de dure pot fi femeile și prezintă ascensiunea a cinci manichiuriste perfide care lucrează la un salon din Florida, unde se întâmplă mai multe lucruri decât niște simple manichiuri.

  Serialul este o meditație întunecată și amuzantă despre cât de dure pot fi femeile. Acțiunea se petrece într-un salon din sudul Floridei și prezintă ascensiunea a cinci manichiuriste diferite și perfide care lucrează la salonul Nail Artisan of Manatee County, unde se petrec mult mai multe decât simple pedichiuri. La sfârșitul sezonului doi, Desna a evitat o căsătorie cu sinistrul doctor Ruval, a omorât-o pe Zlata, șefa organizației criminale rusești, și a moștenit un nou cazinou. Festivitățile s-au terminat cu o mare răsturnare de situație când Virginia a fost împușcată în locul Desnei în timp ce își plănuiau noua aventură în afaceri. În sezonul trei, doamnele află repede că mizele nici că ar putea fi mai mari în lumea cazinoului, iar Desna o să își asume un risc când intră într-o afacere cu sinistrul cuplu Mac și Melba.

Seriale noi pe platforma HBO în luna iunie 2019:

Legion – sezonul 1
Legion – sezonul 2

 • Diagnosticat ca schizofrenic, David Haller a fost în spitale de psihiatrie ani de zile dar, după o întâlnire ciudată cu o alta pacienta, el se confruntă cu posibilitatea ca vocile pe care le aude și viziunile pe care le vede sa fie reale. Evenimentele sunt relatate din perspectiva lui Haller, ale cărui probleme mintale nu îl transformă în cel mai de încredere narator: orice se întâmplă pe ecran trebuie analizat cu grijă pentru a diferenția realitatea de viziunea ultradistorsionată a lui Haller asupra lumii.

Mr. Robot – sezonul 1
Mr. Robot – sezonul 2
Mr. Robot – sezonul 3

 • Elliot este un tânăr programator inteligent introvertit, care lucrează ca inginer de securitate cibernetică în timpul zilei și hacker vigilent noaptea. Se întâmplă, de asemenea, că suferă de o stare ciudată similară schizofreniei pe care încearcă în mod inutil să o țină sub control, luând în mod regulat medicamente legale și ilegale și vizitând terapeutul său.

Doom Patrol – sezonul 1

 • Membrii Doom Patrol au suferit fiecare câte un accidente oribile care le-au dat abilități super-umane – dar le-au lăsat deoparte și deformate. Traumatizate și înfricoșate, echipa a găsit scopul prin The Chief, care ia adus împreună pentru a investiga cele mai ciudate fenomene existente – și pentru a proteja Pământul de ceea ce găsesc.

The Handmaid’s Tale – sezonul 3

 • Sezonul 3 din povestirea Handmaid’s Tale a avut premiera pe 5 iunie 2019.
  Sezonul trei este condus de rezistența din iunie la regimul distopial al Galaadului și de lupta sa de a repune înapoi împotriva cotelor copleșitoare. Înflăcărați reuniunile, trădătorii și o călătorie spre inima teribilă a Galaadului forțează toate personajele să se ridice, conduse de o rugăciune sfidătoare: “Binecuvântată lupta”.

Big Little Lies – sezonul 2

Claws – sezonul 3

The Bronze Garden – sezonul 2

 • Joaquín Furriel se întoarce în rolul lui Fabián Danubio, arhitectul care și-a căutat disperat fata dispărută ani întregi. În sezonul 2, Fabián devine investigator și anchetează un caz lăsat nerezolvat de detectivul Cesar Doberti.

Krypton – sezonul 2

 • Setați două generații în fața distrugerii legendarei planete de origine a lui Man of Steel, Krypton urmărește bunicul lui Superman – al cărui House of El a fost ostracizat și rușinat – luptând să răscumpere onoarea familiei sale și să-și salveze lumea iubită de haos.
 • Sezonul 2 2019
  Sezonul 2 al lui Krypton este premiat la 12 iunie 2019.

Los Espookys – sezonul 1

Jett – sezonul 1

 • Proaspătul închisoare, hoțul de clasă mondială Daisy “Jett” Kowalski este forțat să se întoarcă în a face ceea ce face cel mai bine de criminali periculoși și excentrici, hotărâți să-și exploateze abilitățile pentru propriile lor scopuri.
 • Sezonul 1 2019
  Sezonul 1 al JETT va avea premiera pe 14 iunie 2019.

City on a Hill – sezonul 1

 • În anii 1990, Boston, un avocat asistent și un veteran corupt și totuși venerat de FBI, lucrează împreună pentru a prelua un caz care crește și implică și în cele din urmă subminează întregul sistem de justiție penală din Boston.
 • Season 1 2019
  Season 1 of City on a Hill is set to premiere on June 16, 2019.

Blindspot – sezonul 3
Blindspot – sezonul 4

 • O frumoasă și tânără amnezică este găsită, goală, în mijlocul intersecției Times Square din New York. Femeia nu știe nici cine este și nici cum a ajuns acolo, însă are trupul acoperit de tatuaje complexe. Găsirea ei atrage imediat atenția FBI-ului, care începe să folosească indiciile tatuate pe corpul ei pentru a înțelege o complexă conspirație. În același timp, tânăra se apropie treptat de aflarea propriei identități.
 • Sezonul 3 2017 | 22 episoade
  Sezonul 3 al filmului…
3 vizionări
FILM DETAILS Added 2 years ago
Filme, documentare, seriale, stand-up și animații noi pe HBO si filmeseriele.eu în luna iunie 2019 gratis subtitrat in romana

Am intrat în cea de-a șasea lună din anul 2019, care se anunță a fi grozavă pentru platforma de streaming online HBO si pe filmeseriale.eu, fiind anunțate o mulțime de producții licențiate, dar și o serie de titluri noi promițătoare. Avem parte de filme și seriale noi, documentare numai bune de văzut în weekend, câteva […]

Genre: animații noi, animații noi online, documentare online, episoade online, Fără categorie, Filme, Filme noi, filme online, filme pe HBO GO, HBO GO seriale, seriale noi, Seriale online, seriale pe HBO GO, sezoane online, stand-up online, streaming online

COMMENTS