There are currently 3944 movies on our website

Filme romantice pe care să le vedeți de Valentine’s Day – Ziua Indragostitilor 2019 film HD subtitrat in romana

0
(High Quality)

De Ziua Îndrăgostiților preferi să stai acasă, în brațele persoanei iubite? Iată câteva filme romantice pe care să le vedeți de Valentine’s Day 2019 pe site-ul nostru.

 • Letters to Juliet – Scrisori către Julieta (2010) – Una dintre cele mai frumoase povești de dragoste ale literaturii universale este, fără doar și poate, cea dintre Romeo și Julieta. Iubirea lor absolută a fost o sursă de inspirație și pentru comedia romantică „Scrisori către Julieta”. Acțiunea se petrecere pe meleagurile Italiei, acolo unde Sophie și viitorul ei soț ajung în vacanță. Ca orice scriitor, tânăra este fascinată de scrisorile lăsate de îndrăgostiți din toată lumea la zidurile casei în care a trăit Julieta, în speranța că problemele lor sentimentale își vor găsi rezolvare. Ea se alătură unui grup de voluntari și emoționată de un mesaj scris cu 50 de ani în urmă, îi răspunde destinatarei. Întâlnirea lor îi schimbă definitiv viața frumoasei Sophia. Un film care ne încurajează să credem că sufletele pereche, mai devreme sau mai târziu, vor fi împreună și care ne arată că dragostea adevărată poate apărea atunci când ne așteptăm mai puțin.
 • Eat Pray Love – Mănâncă roagă-te iubește (2010) – Ecranizarea cărții lui Elizabeth Gilbert face parte dintre filmele romantice pe care să le vedeți de Valentine’s Day 2019. Pelicula pune într-o perspectivă optimistă povestea lui Liz (Julia Roberts), a cărei viață se schimbă radical peste noapte. În urma unui divorț și a unei relații eșuate, aceasta se confruntă cu o puternică criză de identitate, motiv pentru care hotărește să plece în lume pentru a se regăsi pe sine. În timpul călătoriei, Liz găsește plăcerea mâncărurilor din Italia, echilibrul rugăciunii în India și frumusețea unei povești de dragoste exotice în Bali, acolo unde îl întâlnește pe chipeșul Felipe (Javier Bardem).
 • Every Day – Zi după zi (2018) – „Zi după zi” se situează cu siguranță în topul filmelor romantice pe care să le vedeți de Valentine’s Day 2019. Bazat pe romanul „Every Day”, un bestseller New York Times scris de David Levithan, filmul spune povestea unei tinere de 16 ani, Rhiannon ( Angourie Rice) care se îndrăgostește de misteriosul „A”, o entitate ce se mută zilnic, fără să vrea, în corpul unui alt adolescent. În ciuda barierelor trupești, cei doi formează o legătură puternică. Cu toate acestea, dragostea lor este o provocare tot mai apăsătoare și sunt obligați să ia cea mai grea decizie din viața lor, conform cinemagia.ro.
 • A Star Is Born – S-a născut o stea (2018) – Povestea de dragoste dintre muzicianul Jackson Maine (Bradley Cooper) și tânăra aspirantă Ally (Lady Gaga) vă va pune pe gânduri, cu siguranță. Deși Jack este cel care o convinge să urce pe scenă, succesul iubitei lui îi zdruncină echilibrul interior și-l aruncă într-o singurătate ce îl obligă să se lupte cu proprii demoni interiori. Dragostea lor se deteriorează odată ce cariera lui Ally devine tot mai înfloritoare. „A star is born/ S-a născut o stea” nu este doar unul dintre filmele romantice pe care să le vedeți de Valentine’s Day 2019, ci o adevărată lecție de viață.
 • Adrift – Supravieţuind pe mare (2018) – Drama ce îi are în roluri principale Shailene Woodley (Tami Oldham) și Sam Claflin (Richard Sharp), „Supraviețuind pe mare”, este inspirată după o poveste de viață adevărată, a unui cuplu care ajunge să navigheze pe mare, spre unul dintre cele mai catastrofale uragane din istorie. După furtuna, Richard este grav rănit, dar dragostea lui Tami, grija, determinarea și soluțiile pe care aceasta le ia pentru supraviețuire, îl țin în viață. Chiar dacă povestea este una extrem de tristă, mesajul ei este unul puternic, iar producția nu putea lipsi din topul filmelor romantice pe care să le vedeți de Valentine’s Day 2019.
 • The Notebook – Jurnalul (2004) – Filmul urmărește emoționanta poveste de dragoste dintre Allie și Noah, care se întâlnesc într-o seară la carnaval şi se îndrăgostesc. Părinţii ei nu consimt legătura fiicei lor, deoarece familia băiatului nu este suficient de bogată. Ani mai târziu, Allie hotărăşte să se logodească cu Lon, un chipeş soldat american. Măcinată încă de dragostea pe care o nutreşte faţă de Noah, Allie decide să îi facă o vizită acestuia şi constată că sentimentele lor sunt încă vii. Un bărânel pe nume Duke (James Garner) începe să citească o poveste de dragoste din jurnalul său unei alte paciente (Gena Rowlands). Povestea pe care o citeşte el începe în 1940. În Seabrook Island, Carolina de Sud, băiatul de la ţară Noah Calhoun (Ryan Gosling) o întâlneşte pe fata de rang înalt în vârstă de 17 ani, Allie Hamilton (Rachel McAdams) la un carnaval şi apoi încep o poveste de dragoste idilică pe timpul verii. Noah o duce pe Allie la o casă abandonată despre care el îi spune că vrea s-o cumpere şi s-o renoveze pentru ei doi.
 • P.S. I Love You (2007) – Unii dintre noi așteaptă toată viața pentru a-și descoperi sufletele-pereche, dar nu și Holly (Hilary Swank) și Gerry (Gerard Butler). Apropiați încă din copilărie, ei își terminau propozițiile unul altuia și păstrau un zâmbet pe buze chiar și atunci când se certau. Nimeni nu și-l putea imagina pe unul dintre ei în lipsa celuilalt. Dar într-o zi inimaginabilul se produce, iar moartea lui Gerry o devastează pe Holly. Însă, odată cu cea de-a 30-a zi de aniversare a sa, Gerry revine la viață, nu material, ci prin intermediul a 12 scrisori, câte una pentru fiecare lună a anului, care să o ghideze pe Holly în noua sa viață; fiecare scrisoare purtând epilogul „PS, I love you”. Pe masură ce scrisorile sunt deschise, și anul trece, Holly redescoperă fericirea și forța de a merge mai departe, cu ajutorul bărbatului care o cunoaște mai bine decât oricine. Împreună cu prietenii și familia sa gălăgioasă și iubitoare, Holly reușește să treacă peste momentul tragic din viața ei. Ea înțelege cât de prețioasă este viața pe care o trăiește, cu ajutorul îngerului păzitor care o veghează.
 • La La Land (2016) – „La La Land” urmărește povestea Miei (Emma Stone), o actriță aspirantă, și a lui Sebastian (Ryan Gosling), un muzician îndrăgostit de jazz, care se zbat să atingă succesul într-un oraș în care prea multe vise și inimi sunt frânte zi de zi. Plasat în Los Angeles-ul zilelor noastre, printre decoruri cuceritoare și momente muzicale fascinante, filmul surprinde bucuriile, dar și dezamăgirile cotidiene a doi tineri în încercarea lor de a-și îndeplini visele.
 • When in Rome – Amor la Roma (2010) – Exact atunci când nu mai credea în existența unei relații perfecte, Beth (Kristen Bell) găsește dragostea adevărată! Atunci când sora ei o anunță că se mărită cu un italian pe care îl cunoscuse de doar două săptămâni, este destul de sceptică, dar lasă totul la o parte și pleacă la Roma. De fapt, Beth abia aștepta să părăsească New Yorkul, fiind deziluzionată de tot ceea ce a avut parte până acum din punct de vedere sentimental și este convinsă că viața nu îi va oferi niciodată o relație perfectă.
 • Love Actually – Pur și simplu dragoste (2003) – De la noul Prim Ministru burlac şi arătos care se îndrăgosteşte la câteva minute de la instalarea sa în Downing Street nr. 10 de drăgălaşa tânără angajată să asigure protocolul, la un scriitor ce evadează din Londra în sudul Franţei pentru a-şi îngriji inima rănită şi care găseşte dragostea. Dragostea creează un adevărat haos pentru toţi cei de mai sus.
 • (500) Days of Summer – 500 de zile cu Summer (2009) -Este povestea lui Summer si relatia ei cu Tom. Summer nu crede in dragoste adevarata, in suflete pereche si barbatul potrivit. Tom in schimb este un romantic incurabil care nu renunta la ea nici in ruptul capului. Tot ceea ce face el are ca scop “trezirea” la realitate a lui Summer, ca sa se convinga singura ca exista conceptul de dragoste scrisa in stele. Desfasurandu-se pe o perioada de 500 de zile, povestea celor doi “indragostiti” este rostita din punctul de vedere al lui Tom si a actiunilor sale care se lasa usor influentate de muzica pop.O abordare proaspătă a comediei romantice, (500) Days of Summer ni-i prezintă pe Summer, o femeie care nu crede în dragoste adevărată, şi Tom, tânărul care se îndrăgosteşte nebuneşte de ea.
 • Crazy, Stupid, Love. – A naibii dragoste (2011) – Totul pare perfect pentru Cal (Steve Carrel). La 40 de ani se poate lăuda cu o viață de invidiat: are un serviciu bun, o casă superbă, copii frumoși și este însurat cu iubita din liceu. Asta până când află că soția lui, Emily (Julianne Moore), îl înșeală de ceva timp și ar dori să divorțeze.
 • Sweet November – Idilă de noiembrie (2001) – În fiecare lună, Sara (Charlize Theron) alege mai mult sau mai puțin la întamplare câte un bărbat căruia îi propune un pact: să stea împreună o lună și să trăiască după regulile ei, ideile ei și visurile ei. Apoi să se despartă și să meargă fiecare pe drumul lui, fără nici o obligație. Idila trebuie să dureze exact o lună – aceasta e singura regulă pe care Sara o respectă cu sfințenie. Și cum este o femeie superbă, puțini sunt cei care refuză acest joc al dragostei și întâmplării.

Serendipity – Noroc în dragoste (2001) – În timpul sezonului de cumpărături pentru Crăciun din New York, Jonathan Trager (John Cusack) se întâlnește cu Sara Thomas (Kate Beckinsale) și amândoi încearcă să cumpere aceeași pereche de mănuși negre de la Bloomingdale’s. Cei doi imediat simt o atracție irezistibilă unul față de celălalt, deși fiecare este implicat într-o altă relație…

40 vizionări
FILM DETAILS Added 2 years ago
Filme romantice pe care să le vedeți de Valentine’s Day – Ziua Indragostitilor 2019 film HD subtitrat in romana

De Ziua Îndrăgostiților preferi să stai acasă, în brațele persoanei iubite? Iată câteva filme romantice pe care să le vedeți de Valentine’s Day 2019 pe site-ul nostru. Letters to Juliet – Scrisori către Julieta (2010) – Una dintre cele mai frumoase povești de dragoste ale literaturii universale este, fără doar și poate, cea dintre Romeo și […]

Genre: Eveniment, filme romantice, iubite, top al filmelor, Valentine's day 2019, Ziua Îndrăgostiților, Ziua Indragostitilor 2019, Ziua îndrăgostiţilor/ Valentines Day

COMMENTS