There are currently 3757 movies on our website

Filmul Assassin’s Creed 2016

5
(High Definition)
Advertising
Loading...
FILM DETAILS Added 4 years ago
Filmul Assassin’s Creed 2016

Genre: Actiune, Aventura, Fantastic, Filme 2016

IMDB rating: 8.4

Director: Justin Kurzel

Writers: filmului Assassin's Creed 2016 va fii pe 21 decembrie 2016

Stars: Anul 2016 a fost plin de surprize, astfel încât, în unele moduri Assassin Creed lui, ultima încercare de la Hollywood de a mina de aur dintr-o industrie care rakes în mai mult decât o face aluat, este un tonic liniștitor: Video adaptari joc rămân plodding afacerile. Regizat de Helmer australian Justin Kurzel, reunind cu Macbeth lui Michael Fassbender stele și Marion Cotillard, Assassin Creed este ferm piatra cu care se confruntă, Renuntand butade care sunt plicticoase par pentru cursul în superproducții de astăzi. Dar acest lucru este de aproape două ore de la hokum contort care ar fi putut beneficia de cateva jabs auto-dezumfla. "Ce F- se întâmplă", se întreabă Fassbender la un moment dat. Dacă ați putea discerne umbra unui cadou.

Creed Assassin repetari primul film al lui Fassbender ca producător, deși este greu pentru a vedea ce-l entuziasmat cu privire la aceasta, având în vedere că el nu are nimic de a juca. joc de caractere sunt cifruri prin natura lor, cu nici unul dintre idiosincrazii care s-ar putea complica capacitatea noastra de a aluneca în avatarurile lor frictionlessly. Și, deși eroul filmului este unul nou inventat pentru marele ecran, scriitorii Bill Collage și Adam Cooper (Exodul: Gods and Kings, Allegiant) și Michael Lesslie (Macbeth), nu s-au deranjat să suprapună ceva proaspete, cum ar fi de personalitate. Fassbender joacă Callum Lynch, un "criminal de carieră", condamnat la moarte prin injecție letală. El se trezește după executarea lui aparent pentru a se afla în compania Sofia Rikkin (Cotillard), care lucrează pentru Abstergo Industries. Cu sediul în Madrid, Abstergo (latină pentru "curăța") este fața modernă a Cavalerilor Templieri, care caută pacea pe pământ prin controlul tuturor voinței libere. Cheia pentru a face acest lucru este un artefact cunoscut sub numele de "Apple of Eden", ascuns timp de secole de inamici templierilor, Asasinilor, de la care se trage Lynch.

Etiketler: , ,

COMMENTS

 

“Filmul Assassin’s Creed 2016” 1 comment
  1. bogdan - 4 years ago

    Acțiunea din acest film este extraordinara, povestea este solidă, iar caracterele (care sunt dezvoltate în mod corespunzător) sunt interesante. Atat Fassbender cat și Irons joaca rolurile lor foarte bine. În general, un film fantastic in care orice fan Assassins Creed s-ar bucura…!