There are currently 3757 movies on our website

Filmul Silence 2016

0
(High Definition)
Advertising
Loading...


FILM DETAILS Added 4 years ago
Filmul Silence 2016

Genre: Drama, Filme 2016, Istoric

IMDB rating: 7.6

Director: Martin Scorsese

Writers: filmului Silence 2016 va fi in 2017

Stars: O expresie a credinței impresionant cucernic religioase, care caută să răspundă la unele dintre cele mai presante întrebări ale omenirii, Silence cere respect și inspiră dezbatere, toate în timp ce afișează comanda absolută a maestrului regizor Martin Scorsese.

Acum 74, Scorsese a dorit relatărilor, pentru a se adapta romanul Endo Shusaku pentru aproximativ 25 de ani (sau, la scurt timp după Ultima ispită a lui Hristos). Romanul, publicat pentru prima dată în 1966, a reflectat opiniile lui Endo asupra creștinismului dintr-o perspectivă personală; el a devenit un catolic practicant la o vârstă fragedă în 1930. Shinoda Masahiro a făcut prima versiune de film, Chinmoku, în 1971.

Filmul urmeaza doi preoti iezuiti din Portugalia, care călătoresc în Japonia, în 1630 într-o misiune pentru a localiza un preot lipsă. Înainte de a pleca, ei sunt eliberați din cesiunea lor de către părintele Valignano (Ciaran Hinds), care îi informează că părintele Ferreira (Liam Neeson) a comis apostazie și a respins în mod public credința. Cu toate acestea, Rodrigues (Andrew Garfield) și Garrpe (Adam Driver) insista asupra a merge; Ferreira a fost mentorul lor iubit, și chiar dacă el a comis apostazie, ei se simt obligați să-l salveze.

Așa că pe preoții merg. În mod oficial, Japonia a scos în afara legii creștinismul, dar de îndată ce aterizează în țară, datorită îmbătată fostului Christian Kichijiro (Kubozuka Yosuke), Rodrigues și Garrpe vin în contact cu un grup de "creștini ascunși" care sunt recunoscători pentru prezența lor. Creștinii locali persistă în convingerile lor, în ciuda cunoștințelor pe care oficialii guvernamentali caută în mod constant ei, intenția de a persecuta până când retracteze prin pas cu pas pe un Fumie, o piatră mică, cu o imagine a lui Hristos sculptat în ea.

Etiketler: , ,

COMMENTS