There are currently 3755 movies on our website

Fred Claus 2007

0
(High Definition)
Advertising
Loading...
FILM DETAILS Added 4 years ago
Fred Claus 2007

Genre: Comedie, Famile, Fantastic, Filme 2007

IMDB rating: 5.6

Director: David Dobkin

Writers: filmului Fred Claus 2007 online subtitrat va avea loc in SUA la data de 9 Noiembrie 2007

Stars: David Dobkin merită felicitări pentru conducerea unui subiect sensibil cum ar fi "Fred Claus". Bine-cunoscut regizor este binecuvantat cu 2 buni scriitori Dan Fogelman & Jessie Nelson, care au scris acest film de Crăciun. Un Joyride!

Mă de mînă după Fred Claus 2007 online subtitrat nu a fost o încercare excelentă, dar care a fost brut și cras. Dar, "Fred Claus" este cel mai emoționant scutura după Crăciun Masterpiece "The Polar Express". Tot ceea ce un cine-ventilator vrea să vadă este servită aici, este un animator bun-simt ca frunzele iubitoare de cei dragi un pic mai mult.

Moș Crăciun nu este subiectul aici, este fratele lui Fred Claus, care face ca această simplă poveste bine spusă. Mai mult decât orice, acest film te face să crezi în Moș Crăciun, încă o dată, {am fost cel mai mare fan al său din copilărie}, iar după vizionarea l-am dori fiecare copil din lume așteaptă de Crăciun.

Hotărând-înțelept: Vince Vaughn joacă Fred Claus subtitrat hdfrumos. E de încredere ca întotdeauna. Paul Giamatti, ca Santa, este simpatic. Kevin Spacey joacă personajul coniventă-transformat-simpatic probleme. Miranda Richardson este prima rata. John Michael Higgins este hilar ca Willy. Kathy Bates, Trevor Peacock, Elizabeth Banks, Bobb'e J. Thompson & Rachel Weisz sunt eficiente în roluri mici.

Un ultim cuvânt? Crăciun fericit, într-adevăr!

Etiketler: , , , ,

COMMENTS