There are currently 3895 movies on our website

Gemini Man (2019) film HD subtitrat in romana

0
(High Quality)

Gemini Man (2019) film HD subtitrat in romana este interesant datorită acțiunii. Aceasta urmărește un asasin care îmbătrânește, pe Henry Brogen, personajul încearcă în mod disperat să se rupă de trecutul lui sângeros și să înceapă o nouă viață. Cu toate astea, în mod surprinzător, întâlnește un bărbat care este exact la fel ca el.

Cei doi pot chiar să își prezică unul altuia mișcările și au același zel de a ucide, însă Henry va înțelege în curând că celălalt asasin este o replică a lui, dar una mult mai tânără, totul pentru a descoperi că celălalt asasin este chiar sânge din sângele lui.

Will Smith va interpreta rolul lui Henry Brogen dar și pe cel al dublurii sale care nu este fiul lui, ci varianta lui mai tânără. Nu este pentru prima dată când Smith apare într-un film SF, cea mai remarcabilă prezență a lui fiind cel în pielea Agentului J din franciza Men in Black.

Trailerul de mai jos ne introduce în dilema lui Henry atunci când își întâlnește dublura mai tânără și o întrebare foarte importantă se naște în mințile privitorilor: de ce ar trimite cineva o variantă mai tânără a lui Henry pentru a-l ucide?


3 vizionări
FILM DETAILS Added 2 years ago
Gemini Man (2019) film HD subtitrat in romana

Gemini Man (2019) film HD subtitrat in romana este interesant datorită acțiunii. Aceasta urmărește un asasin care îmbătrânește, pe Henry Brogen, personajul încearcă în mod disperat să se rupă de trecutul lui sângeros și să înceapă o nouă viață. Cu toate astea, în mod surprinzător, întâlnește un bărbat care este exact la fel ca el. […]

Genre: Actiune, Drama, SF

Etiketler: , ,

COMMENTS