There are currently 3944 movies on our website

Godzilla: King of the Monsters (2019) online subtitrat HD

0
(High Quality)

Godzilla: King of the Monsters (2019) online subtitrat HD. Monarch, o agenție secretă care studiază o serie de relicve misterioase din mai multe zone de pe planetă, pierde controlul asupra cercetărilor în momentul în care mai mulți monștri legendari încep să se trezească la viață și să răspândească haos. Existența omenirii este amenințată în momentul în care anticele super specii de prădători luptă pentru supremație. Atotputernicul Godzilla se va confrunta cu Mothra, Rodan și inamicul suprem Ghidorah – bestia cu trei capete.
Biochimistul Michael Morbius încearcă să se vindece de o boală rară a sângelui, dar, în mod accidental, se infectează cu o formă de vampirism.


51 vizionări
FILM DETAILS Added 2 years ago
Godzilla: King of the Monsters (2019) online subtitrat HD

Godzilla: King of the Monsters (2019) online subtitrat HD. Monarch, o agenție secretă care studiază o serie de relicve misterioase din mai multe zone de pe planetă, pierde controlul asupra cercetărilor în momentul în care mai mulți monștri legendari încep să se trezească la viață și să răspândească haos. Existența omenirii este amenințată în momentul […]

Genre: Actiune, Aventura, Fantastic

COMMENTS