There are currently 3949 movies on our website

Godzilla vs. Kong (2020) online HD subtitrat in romana

2
(High Quality)

Godzilla vs. Kong (2020) online HD subtitrat in romana este un film American regizat de Adam Wingard. Fiind o urmare pentru Godzilla: King of Monsters din 2019 și Kong: Skull Island, din 2017, va fi pelicula cu numărul 36 în franciza Godzilla! Proiectul a fost anunțat în luna octombrie a anului 2015, atunci când Legendary și-a anunțat planurile pentru un univers cinematografic care să îi reunească pe Godzilla și King Kong.

Premisa de la care va porni noul film Godzilla a fost dată publicității. Într-un timp când monștri merg pe Pământ, lupta umanității pentru propriul viitor îi plasează pe Godzilla și Kong într-o coliziune care le va determina pe două dintre cele mai puternice forțe ale naturii de pe planetă să ducă o bătălie care va fi ținută minte de-a lungul secolelor. În timp ce Monarch se aventurează într-o misiune periculoasă într-un teritoriu necunoscut și descoperă indicii despre originile titanilor, o conspirație umană amenință să șteargă toate creaturile, bune sau rele, de pe fața Pământului, pentru totdeauna.

91 vizionări
FILM DETAILS Added 7 months ago
Godzilla vs. Kong (2020) online HD subtitrat in romana

Godzilla vs. Kong (2020) online HD subtitrat in romana este un film American regizat de Adam Wingard. Fiind o urmare pentru Godzilla: King of Monsters din 2019 și Kong: Skull Island, din 2017, va fi pelicula cu numărul 36 în franciza Godzilla! Proiectul a fost anunțat în luna octombrie a anului 2015, atunci când Legendary […]

Genre: Action, Actiune, Sci-Fi, Thriller

Etiketler: , ,

SIMILAR MOVIES
Jolt (2021) online subtitrat
612 vizionări views
COMMENTS