There are currently 3949 movies on our website

Godzilla vs. Kong (2020) online HD subtitrat in romana

2
(High Quality)

Godzilla vs. Kong (2020) online HD subtitrat in romana este un film American regizat de Adam Wingard. Fiind o urmare pentru Godzilla: King of Monsters din 2019 și Kong: Skull Island, din 2017, va fi pelicula cu numărul 36 în franciza Godzilla! Proiectul a fost anunțat în luna octombrie a anului 2015, atunci când Legendary și-a anunțat planurile pentru un univers cinematografic care să îi reunească pe Godzilla și King Kong.

Premisa de la care va porni noul film Godzilla a fost dată publicității. Într-un timp când monștri merg pe Pământ, lupta umanității pentru propriul viitor îi plasează pe Godzilla și Kong într-o coliziune care le va determina pe două dintre cele mai puternice forțe ale naturii de pe planetă să ducă o bătălie care va fi ținută minte de-a lungul secolelor. În timp ce Monarch se aventurează într-o misiune periculoasă într-un teritoriu necunoscut și descoperă indicii despre originile titanilor, o conspirație umană amenință să șteargă toate creaturile, bune sau rele, de pe fața Pământului, pentru totdeauna.

163 vizionări
FILM DETAILS Added 11 months ago
Godzilla vs. Kong (2020) online HD subtitrat in romana

Godzilla vs. Kong (2020) online HD subtitrat in romana este un film American regizat de Adam Wingard. Fiind o urmare pentru Godzilla: King of Monsters din 2019 și Kong: Skull Island, din 2017, va fi pelicula cu numărul 36 în franciza Godzilla! Proiectul a fost anunțat în luna octombrie a anului 2015, atunci când Legendary […]

Genre: Action, Actiune, Sci-Fi, Thriller

Etiketler: , ,

SIMILAR MOVIES
Jolt (2021) online subtitrat
1,826 vizionări views
COMMENTS