There are currently 3708 movies on our website

Green Lantern Corps (2019) subtitrat HD in romana

0
(High Quality)
Advertising
Loading...

Green Lantern Corps (2019) subtitrat HD in romana se va concentra pe eroii Green Lantern de pe Pământ. Un grup de oameni se va alătura grupării Green Lantern Corps, o forță polițienească interstelară care protejează universul. Povestea se va centra pe aceștia (Hall Jordan, Guy Gardner, John Stewart și Kyle Rayner) dar și pe restul Lanternelor Verzi în timp ce vor duce un război interstelar împotriva grupării Sinestro Corps, o armată condusă de fostul Green Lantern, Sinestro. Aceștia sunt armați cu inele galbene de putere și vor să obțină prin forță un univers controlat de frică.

Cei patru oameni au fost recrutați de către o agenție intergalactică, Green Lantern Corps, ea protejează întreaga viață a universului cunoscut. Însă lucrurile se complică atunci când Sinestro, un fost membru, își construiește propria grupare care are intenții total opuse.

FILM DETAILS Added 1 year ago
Green Lantern Corps (2019) subtitrat HD in romana

Green Lantern Corps (2019) subtitrat HD in romana se va concentra pe eroii Green Lantern de pe Pământ. Un grup de oameni se va alătura grupării Green Lantern Corps, o forță polițienească interstelară care protejează universul. Povestea se va centra pe aceștia (Hall Jordan, Guy Gardner, John Stewart și Kyle Rayner) dar și pe restul […]

Genre: Action, Actiune, Aventura, Sci-Fi

COMMENTS