There are currently 3895 movies on our website

Guardians of the Galaxy Vol. 3 (2021) online subtitrat HD

0
(High Quality)

Guardians of the Galaxy Vol. 3 (2021) online subtitrat HD este pe drum și deja am aflat primele informații despre el! Supereroii noștri preferați revin în forță după primele două filme în care au făcut paradă cu puterile lor eroice, printre aceștia îi vom revedea pe Peter Quill, Gamora, Drax, Groot și Rocket. După ce au apărut atât în Avengers: Infinity War, cât și în Avengers: Endgame, echipa a continuat să câștige popularitate după ce s-a alăturat universului Marvel pentru a da piept cu propriul răufăcător.

Deocamdată nu există o confirmare a datei de lansare pentru Guardians of the Galaxy Vol. 3 / Gardienii Galaxiei (2022), însă Chris Pratt își va relua rolul ș i îl va interpreta încă o dată pe Peter Quill, ființa jumătate om, jumătate erou celest. Personajul lui a fost ucis în Avengers: Infinity War de către Thanos, dar se întoarce în Avengers: Endgame. Tot Zoe Saldana o va juca pe eroina Gamora, Dave Bautista va apărea sub forma lui Drax Distrugătorul, iar Vin Diesel va fi din nou Groot.

Se cunosc foarte puține despre povestea acestui nou film, mai nimic în afară de faptul că ar trebui să fie despre o un plan de răzbunare pus la cale de Ayesha pentru a-i distruge pe Gardieni cu ajutorul unui luptător perfect cunoscut drept Adam, care este foarte probabil să fie Adam Warlock, un alt supererou Marvel.
[xyz-ihs snippet=”tt6791350″]
[xyz-ihs snippet=”-tt6791350″]

2 vizionări
FILM DETAILS Added 2 years ago
Guardians of the Galaxy Vol. 3 (2021) online subtitrat HD

Guardians of the Galaxy Vol. 3 (2021) online subtitrat HD este pe drum și deja am aflat primele informații despre el! Supereroii noștri preferați revin în forță după primele două filme în care au făcut paradă cu puterile lor eroice, printre aceștia îi vom revedea pe Peter Quill, Gamora, Drax, Groot și Rocket. După ce […]

Genre: Action, Actiune, Aventura, Sci-Fi

Etiketler: , ,

COMMENTS