There are currently 3755 movies on our website

Home Alone 1 – Singur Acasa 1 (1990) online subtitrat

5
(High Definition)
Advertising
Loading...Timp de 8 ani, trebuie să protejeze casa lui dintr-o pereche de spărgători atunci când el este lăsat accidental singuri acasă de către familia sa în timpul vacanței de Crăciun.

Filmul spune povestea lui Kevin McCallister, un copil care este trimis în pod după ce într-o luptă cu fratele său peste pizza, atunci când merge la etaj, el foarte amar spune că dorește ca familia lui să dispară. Într-o întorsătură ciudată a sorții, el devine accidental lăsat în urmă de familia lui ca se grabesc off în vacanță de Crăciun, și el găsește însuși având să-și apere casa lui de la doi hoti care intenționează să-l jefuiască, și o mulțime de râde rezulta.

In fiecare an, atunci când rolurile în jurul valorii de Crăciun, mă uit la acest film, iar al doilea film cel puțin o dată, ca parte a unei tradiții anuale. Singur acasă este o comedie clasica, care este una dintre cele mai bune comedii ale epocii moderne, este hilar, emotionanta, foarte interesant și umplut cu o mulțime de râde. Când m-am uitat pentru prima dată acest film, nu am știut exact ce să se aștepte, și băiatul, cu siguranță am ceva excelent. De-a lungul cea mai mare parte a lungul acestui film, am fost râs tare, și în câteva clipe, am fost chiar și în dureri de râs. Cine ar fi crezut că ideea unui copil să fie lăsat în urmă și având de a apăra casa lui de la doi hoți ar fi amuzant? Ea nu suna ca o mare parte a unei idei la început, dar modul în care a fost făcut aici, ea a lucrat la perfecțiune. Ce e deosebit de bun despre acest film, este că, în timp ce majoritatea anticilor din acest film va apela la copii, există, de asemenea, o bună șansă că adulții va dori de asemenea, pentru că am văzut mulți adulți (inclusiv proprii mei părinți) rade de acest film când l-au vizionat.

Macaulay Culkin (mai degrabă este nevoie să spunem), conduce exprimate ca personaj principal, Kevin McCallister. În ceea ce privește actorii copil merge, Culkin este într-o clasă de el însuși, așa cum a fost unul dintre cele mai bune în afaceri. Joe Pesci si Daniel Stern sunt hilare în rolurile lor ca hoți care încearcă să jefuiască casa lui Kevin, dar a alerga într-o serie de capcane de-a lungul drum. John Heard, Catharine O’Hara, Roberts Blossom, și John Candy merită, de asemenea, Kudos pentru rolurile lor de sprijin, cu toate că Culkin a fost cel care a ieșit în evidență cel mai mult. Joe Pesci merită, de asemenea, o mențiune specială, având în vedere tipul de roluri pe care el a fost cunoscut pentru a juca. Interesant, el a făcut acest film în același an a făcut Goodfellas, care sunt două capete opuse ale spectrului, cred că arată doar că el este un actor extrem de talentat, care este capabil de a juca o varietate de roluri diferite.

FILM DETAILS Added 4 years ago
Home Alone 1 – Singur Acasa 1 (1990) online subtitrat

Timp de 8 ani, trebuie să protejeze casa lui dintr-o pereche de spărgători atunci când el este lăsat accidental singuri acasă de către familia sa în timpul vacanței de Crăciun. Filmul spune povestea lui Kevin McCallister, un copil care este trimis în pod după ce într-o luptă cu fratele său peste pizza, atunci când merge […]

Genre: Comedie, Familie, Filme 1990

IMDB rating: 7.5

Director: Chris Columbus

Writers: filmului Home Alone 1 – Singur Acasa 1 (1990) online subtitrat va avea loc la data de

Etiketler: , , ,

COMMENTS