There are currently 3708 movies on our website

I Don’t Feel at Home in This World Anymore (2017)

0
(High Definition)
Advertising
Loading...
FILM DETAILS Added 4 years ago
I Don’t Feel at Home in This World Anymore (2017)

Genre: Crima, Filme 2017, Thriller

IMDB rating: 8.4

Director: Macon Blair

Writers: filmului I Don’t Feel at Home in This World Anymore (2017) online subtitrat va avea loc la data de 24 februarie 2017 USA

Stars: I Don’t Feel at Home in This World Anymore (2017) subtitrat in romana hd

Eu nu mă simt acasă în acest WORLD anymore. este nu numai cel mai lung, titlul filmului cel mai corect gramatical l-am văzut vreodată, dar, de asemenea, marchează debutul regizoral scenaristul / actorul Macon Blair. Un nativ Virginia de Nord, se va cunoaște munca lui Blair din proiectele sale în calitate ruinei BLUE si Camera Verde cu scenaristul / regizorul Jeremy Saulnier. De fapt, eu nu mă simt ca acasă aproape se simte ca o piesă companion pentru munca Saulnier lui, complet cu crima, violenta, si o cantitate izbitoare de umor. Dar, ceea ce a făcut Blair, care a făcut într-adevăr mă să acorde o atenție și se bucură de acest film a fost scris o eroina de plumb și de a face ... badass că eroina uimitoare Melanie Lynskey.

Mă simt ca nu e Sundance decât dacă există un film cu Melanie Lynskey. Pot conta întotdeauna pe Lynskey pentru a alege filme interesante, de divertisment și de a găsi modalități de a fura destul de mult în fiecare scenă. Încă de când am văzut-o pentru prima dată în Heavenly Creatures, ei carisma pe ecran a fost oprit în topuri. Dar, de data aceasta, la fel ca în Heavenly Creatures, nu există scene pentru Lynskey să fure pentru că ea este inima în spatele eu nu mă simt acasă, în cazul în care ea este dat 90 de minute glorioase să strălucească. Cu un astfel de scenariu dinamic, care se întinde pe genuri și are un final șocant sângeroase, Lynskey ofera o cariera cea mai bună performanță, prezentând gama ei ca o comedie dramatica, centru de putere, stele acțiune. Și ți-am spus că are cu ușurință cel mai bun accent american la Hollywood (ea este din Noua Zeelandă). Este ușor să țâșnească despre Lynskey, care este specializata in obtinerea de segmente de public la rădăcină pentru caractere down-on-ei-noroc. Ruth, caracterul ei în acest film, nu este o excepție.

Etiketler: , , ,

COMMENTS