Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

Independence Day 2 2016

26
( High Definition )
Advertising
Loading...


Independence Day 2 este cel mai bun film de aventuri si actiune , scenele filmului SF parca sunt dintr-o lume paralela .Filmul este o clona a primei serii care a aparut in urma cu 2 decenii unde de aceasta data , extrateresti ajung pe Terra , chemati de catre Bill Pullman care joaca rolul presedintelui Statelor Unite . Aceasta ultima serie este plina de eroi curajosi si dornici de a apara pamantul .Unul dintre cei mai de seama este fiul vitreg al Capitanului Steven Hiller ( Smith ) . Regizorul acestui film este Roland Emmerich .

Descriere 3 years

Independence Day 2 este cel mai bun film de aventuri si actiune , scenele filmului SF parca sunt dintr-o lume paralela .Filmul este o clona a primei serii care a aparut in urma cu 2 decenii unde de aceasta data , extrateresti ajung pe Terra , chemati de catre Bill Pullman care joaca rolul presedintelui […]

Gen: Actiune, Filme 2016, Filme bune, Filme noi hd, HD, SF

Premierea: relesed

Nota IMDB: imdb

Director: Director

Descriere: Independence Day 2 este cel mai bun film de aventuri si actiune , scenele filmului SF parca sunt dintr-o lume paralela .Filmul este o clona a primei serii care a aparut in urma cu 2 decenii unde de aceasta data , extrateresti ajung pe Terra , chemati de catre Bill Pullman care joaca rolul presedintelui Statelor Unite . Aceasta ultima serie este plina de eroi curajosi si dornici de a apara pamantul .Unul dintre cei mai de seama este fiul vitreg al Capitanului Steven Hiller ( Smith ) . Regizorul acestui film este Roland Emmerich .

In rolurile principale: , ,

Loading...
Comments WOULD YOU LIKE TO COMMENT ?
 

“Independence Day 2 2016” Movie 2 Comment .
  1. mata - 3 years

    bafta cu spionii vostrii

  2. George - 3 years

    nu este Independence day 2, ci vechea serie. cand putem vedea Independence day 2 cel care a aparut in 2016?