There are currently 3708 movies on our website

Inferno 2016

2
(High Definition)
Advertising
Loading...
FILM DETAILS Added 4 years ago
Inferno 2016

Genre: Filme 2016, Filme bune, Filme noi hd, HD, Mister, Thriller

Director: Ron Howard

Writers: filmului Inferno 2016 va fii pe 28 octombrie 2016

Stars: Robert Langdon , celebrul simbologist , urmeaza un traseu de indicii legate de Dante si el insusi . Atuncin cand Langdon se trezeste intr-un spital italian cu amnezie , acesta se aliza cu Siena Brooks , fiind un medic , pentru a spera ca-l ca putea ajuta pentru a-si recapata amintirile . Impreuna acestia intra intr-o cursa in intreaga Europa si impotriva ceasului pentru un a disptruge un complot mortal la nivel mondial .

Etiketler: , ,

COMMENTS

 

“Inferno 2016” 3 comment
  1. Luke - 4 years ago

    Bazat pe al patrulea roman al seriei Robert Langdon de Dan Brown, filmul Inferno este despre modul in care un miliardar creeaza un virus care il va elibera sa sacrifice populația umana … cu excepția cazului in care profesorul Langdon urmeaza indiciile si il gaseste inainte de a fi declanșat. Este super tare filmul;)

  2. TUDOR - 4 years ago

    MULTUMESC pentru o seara de sambata alaturi de acest site. Merita vazut, desi pentru mine a fost “”aceiasi Marie dar cu alta palarie “”

  3. yoyo - 4 years ago

    Am văzut filmul ieri și aș-l rata 9/10. Terminația celei de a doua jumătate a cărții a fost ușor modificată, dar acest lucru nu distrage atenția de la tema generală. Singura mea critică ar fi că au schimbat ceea ce se întâmplă cu unele personaje și ciuma. Am citit cartea acum 3 ani, când a ieșit și sa bucurat încă filmul. Aș spune că citesc cartea după ce a văzut filmul. Dacă ați citit cartea păstrează constrângerile de lungimea filmului în minte. În ciuda defectelor sale, acesta este încă un film foarte bun și merită văzut. Acum am de gând să citesc cartea din nou. În continuare vreau ca ei să facă Simbolul pierdut.