There are currently 3782 movies on our website

Joe 2013

0
(High Definition)
Advertising
Loading...


Uneori, intri într-un teatru fără așteptări, și două sau trei ore mai târziu, pleca cu un pic de minte – sau chiar inima ta – într-un fel schimbat; ceva sa schimbat, chiar și vreodată atât de ușor, într-o direcție diferită. Când m-am decis să faceți clic pe David Gordon Joe (2014) în timpul unui zbor internațional de nouă ore lung, am făcut acest lucru doar din curiozitate, în ceea ce privește hype jur de întoarcere Nicholas Cage la “cinematografia de valoare reală,” ca un singur coleg londonez stabilit. Nu mă așteptam să găsesc nu numai că nici o vină cu performanța lui Cage, dar care urmează să fie trase în mod inexplicabil în proceduri de lichidare, narativ întunecat al lui Joe. Nu mă așteptam să fie forțat să se uite la unele dintre cele mai întunecate părți ale naturii umane și totuși încă găsi o licărire de speranță în mijlocul depravării.Dar, Joe online subtitrat face exact asta. În timp ce în nici un caz cel mai bun film al anului, Joe se află de-a lungul filmelor din aceeași tulpină și oferă o abordare unică pe darwinistă, lupta de zi cu zi a omenirii menținând în același timp integritatea la omul obișnuit și arta cinematografică.filme mute, contemplative și singuri, cum ar fi Joe forța într-adevăr publicul să aprecieze ceea ce complex numit “clasa A-film,” sentimentele pe care sunt de acord cu toată inima. De la prima scenă – o interacțiune liniștită, intensă între Gary și tatăl său alcoolic – te simți singurătatea palpabil, izolarea absolută a nu numai prăfuit peisajului, sud, dar din ei înșiși personaje în încercarea lor de a naviga drumul lor printr-un lume care pur și simplu nu se potrivesc …. Sau, mai degrabă, o lume pe care nu se încadrează în. Toată lumea în acest film se luptă cu ceva, și chiar și atunci când nu se poate indica exact ceea ce se lupta impotriva, acea tensiune – trage inexplicabil – fiecare cadru sufoc. Nu numai că, dar script-ul șocurile cu fiecare poftă de mâncare, fiecare cuvânt și fiecare scenă cotat la bursă. Este uimitor, în mod tragic poetic – o bijuterie cinematografică în mijlocul atât de mult (desigur, minunat) nutreț comercial.Și asta duce în personaje – adevăratele capodopere ale acestui film. Doar două nume usor de recunoscut de top de pe lista turnate din acest ansamblu remarcabil de – așteptați – …, oameni obișnuiți reale; nu din fețele lustruite, rafinate și superbe, care au graced la Hollywood timp de zeci de ani, dar a rupt, bland si pierdut; cele pe care le – publicul – niciodată nu par să ia în considerare. Te asistam la luptele oamenilor obișnuiți, așa cum se lupta printr-o lume câine-mânca-câine în care totul pare a fi cu totul lipsit de sens.

FILM DETAILS Added 4 years ago
Joe 2013

Uneori, intri într-un teatru fără așteptări, și două sau trei ore mai târziu, pleca cu un pic de minte – sau chiar inima ta – într-un fel schimbat; ceva sa schimbat, chiar și vreodată atât de ușor, într-o direcție diferită. Când m-am decis să faceți clic pe David Gordon Joe (2014) în timpul unui zbor […]

Genre: Drama, Filme 2013

IMDB rating: 6.9

Director: David Gordon Green

Writers: filmului Joe 2013 online subtitrat va avea loc la data de 11 Aprilie 2014

Stars: Am fost foarte norocos în întâlnirea pe David Gordon Green, înainte de proiecția acestui film Joe 2013 online subtitrat și a fost extrem de încurajator, umil și recunoscător că el ar putea fi a face filme.

Vreau doar să trec direct în ea. Acesta este un film teribil, teribil, care este supra-a lucrat dincolo de o umbră de îndoială. În primul rând, spre începutul filmului, există o secvență de scene care au loc în timpul unei ploi torențiale torențial, dar nu am putut ajuta, dar își bat joc de la ea, deoarece cinematografia a fost atât de lipsit de energie în lumina soarelui turnat prin imagine. În mod clar că nu ploua. Montajul a fost, de asemenea, brutală, deoarece scene a fugit de mult mai mult timp decât ar fi trebuit.

Parcela meandre si nu are absolut nici o tensiune dramatică deloc. Serios, e atât de neinteresantă. Nicholas Cage este decent, dar problema este că e doar un actor teribil și este foarte dificil pentru el să fie real. El nu are nici o legătură cu această lume din sudul gotic, la toate și este complet vizibilă în performanța sa. De asemenea, nu primesc nici o informație despre viața lui din trecut, care într-o poveste bună, informează restul narațiunii. Se numește un arc de caracter și eu nu cred că Joe are într-adevăr unul. Tye Sheridan va fi un iad al unui actor, naiba el este deja, dar eu sper că nu ajunge legat la același caracter. Știu că e un copil tânăr, dar el a jucat același caracter în noroi prea.

În plus, protagoniștii noștri au fiecare propriul lor antagonist, care este inteligent, dar nu este utilizat în mod eficient. Willie Russell vrea să-l omoare pe Joe, pentru că el jenat? Nu are sens. La fel ca am exemplificat, multe dintre acțiunile din acest film nu sunt justificate. De exemplu, în secvența de lovituri de departajare finală tatăl abuziv a lui Gary însuși azvârle de pe un pod. De ce? Are el sa se impace cu atrocitățile sale? Dacă este așa, nu ar fi existat un indiciu de frică atunci când alegeți să se încheie viața ta. (Gordon Green ne-a spus în Q & A, că toată această secvență a fost improvizată și, în retrospectivă, eu văd că în mod clar.) Aș putea continua la nesfârșit, dar acest lucru trebuie să fie cel mai prost filmul l-am mai văzut de ani de zile. Jur că criticii sunt plătit pentru a da acest film o revizuire bun pentru că eu nu înțeleg laudă că primește.

Etiketler: , ,

COMMENTS