There are currently 3895 movies on our website

John Wick: Chapter 3 – Parabellum (2019) gratis subtitrat in romana

0
(High Quality)

John Wick: Chapter 3 – Parabellum (2019) gratis subtitrat in romana este urmarea, la doi ani distanță, a filmului John Wick Chapter 2. Regizorul, un fost cascador, Chad Stahelski, a transmutat un carnagiu în ceva de un frumos abstract și oripilant uluitor. John Wick 3: Parabellum (2019) online subtitrat începe acolo unde s-a terminat Chapter 2: faimosul asasin John Wick se grăbește să iasă din Central Park cu o oră înainte ca o recompensă de 14 milioane de dolari să fie pusă pe capul lui. Fiecare persoană întâlnită pare să știe cine e el și toți numără secundele pentru a putea să își scoată pistoalele.

Luptele sunt coreografiate și editate maiestuos, sunt aruncate prin aer lame de săbii, plouă cu bucăți mari de sticlă, iar oamenii se taie între ei cu o mână și mânuiesc toporul cu cealaltă. Wick ajunge într-un punct să implore pentru viața lui în fața unui bătrân al conglomeratului internațional de crimă spunând că dacă el e încă viu atunci și-o va aminti pe iubita lui soție iar asta va însemna că ea va exista încă.

Finalul filmului John Wick 3: Parabellum (2019) online este măreț, deși se deschide ca o ediție proastă din Cirque du Soleil. O pereche de criminali îl informează pe John că este o onoare să lupte alături de el.


2 vizionări
FILM DETAILS Added 2 years ago
John Wick: Chapter 3 – Parabellum (2019) gratis subtitrat in romana

John Wick: Chapter 3 – Parabellum (2019) gratis subtitrat in romana este urmarea, la doi ani distanță, a filmului John Wick Chapter 2. Regizorul, un fost cascador, Chad Stahelski, a transmutat un carnagiu în ceva de un frumos abstract și oripilant uluitor. John Wick 3: Parabellum (2019) online subtitrat începe acolo unde s-a terminat Chapter […]

Genre: Actiune, Crima, Thriller

Etiketler: , ,

COMMENTS