Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

Kingsman 2 – 2017

16
( High Definition )
Advertising
Loading...

Descriere 3 years

Gen: Actiune, Aventura, Comedie, Filme 2017, Trailer

Premierea: filmului Kingsman 2 - 2017 va fii pe 16 iunie 2017

Director: Matthew Vaughn

Descriere: Aceasta este continoarea lui Kingsman: The secret Sevice ! Da , pregatiti-va pentru Kingsman 2 . Actorul principal al acestui film este Taron Egerton , desigur , care isi va relua rolul de Gary Unwin aka Eggsy . Acest film reda continuarea traznitului Eggsy care este un spion gentalman din zilele noastre . Directorul Matthew Vaughn , regizorul primului film , a muncit mult la scenariul si el si-a dat seama ca Kingsman 2 o sa aiba un agent sub acoperire american . Data lansarii acestui film este pe 16 iunie 2017 .

In rolurile principale: ,

Loading...
Comments WOULD YOU LIKE TO COMMENT ?
 

“Kingsman 2 – 2017” Movie 2 Comment .
  1. Emil - 3 years

    Este vorba despre un atac al unui personaj negativ, avand drept scop dstrugerea planetei, insa Eggsy si Merlin impreuna cu agentia de stat americana se unesc si in cele din urma salveaza lumea.

  2. angelo - 2 years

    Un film spectaculos cu elemente in plus fata de Kingsman 1.Deci este un pic mai bun ,lucru destul de rar intalnit.Eu l-am vazut la cinema si slava domnului ca a fost in 2D si nu 3D asa ca l-am savurat cu placere,nesimtind trecerea timpului de aproape 3 ore .Te tine in priza de la inceput pana la sfarsit.Merita vazut,