O colectie impresionanta de filme online hd!

Krrish 4 (2020) online HD subtitrat in romana

Advertising

Loading...

Krrish 4 (2020) online HD subtitrat in romana va fi lansat de Crăciun în 2020. Filmul în regim de franciză marca Bollywood este unul cu supereroi regizat și produs de Rakesh Roshan, fiind considerat unul dintre primele astfel de filme din cinematografia indiană. Toate cele trei filme ale seriei de până acum l-au avut în rolul principal pe fiul lui Rakesh, Hrithik Roshan. Filmele sunt, de regulă, centrate pe un băiat care are probleme mintale și care a avut o întâlnire cu o ființă extraterestră, pentru ca, apoi, fiul acestuia să ajungă să devină un supererou.

În ceea ce privește filmul cu numărul 4 al seriei, regizorul a precizat că îl va realiza mai ales datorită dorinței publicului pentru o urmare, în plus, în această urmare va exista și un partener al eroului. Tot el a mai declarat și că de-abia așteaptă să realizeze un film cu fiul său după ce seria cu supereroi se va finaliza. „A fi un supererou e de parcă ar juca rolul fiecăruia dintre noi fiindcă toți avem asta înăuntru. A fost o călătorie uriașă pentru mine și am învățat multe jucând acest personaj”, a declarat actorul principal.

Informatii despre film Adaugat acum 3 months in urma
Krrish 4 (2020) online HD subtitrat in romana

Krrish 4 (2020) online HD subtitrat in romana va fi lansat de Crăciun în 2020. Filmul în regim de franciză marca Bollywood este unul cu supereroi regizat și produs de Rakesh Roshan, fiind considerat unul dintre primele astfel de filme din cinematografia indiană. Toate cele trei filme ale seriei de până acum l-au avut în […]

Genul: Action, Actiune, Aventura, Sci-Fi

Tag-uri: ,

Comentarii Vrei sa adaugi un comentariu despre film?