Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

Lajko tigan in cosmos (2018) Film online subtitrat in romana HD

0
( High Definition )
Advertising
Loading...

Lajko tigan in cosmos (2018) Film online subtitrat in romana HD

Ideea filmului a venit din faptul că rușii au făcut deja o mulțime de filme despre oamenii care părăsesc universul.Toți au ajuns la subiect cu un panaceu uriaș. Acest decalaj va fi înlocuit de Lajko.Printre altele, producătorul a plăcut scenariile pentru a dezlănțui evenimentele istorice incredibil de amuzant. Începe cu o gardă de sânge absurdă și este bine descris de Brejnev.
Lajkó țiganul în spațiu în 1957 între America și Uniunea Sovietică în cursa spațială ne duce înapoi la o perioadă în care cele două superputeri.Incât tensionate dă rapid un om în spațiu și apoi trăiesc în afara pot fi luate acolo. Noi știm din cărțile de istorie pe care Gagarin a fost primul om în spațiu.Balázs Lengyel joacă cu o idee cu totul bizar și amuzant că ceea ce dacă a fost o minciună.

Creatorii intenționează să îndure umorul negru al filmului, care a fost lăsat în afara socialismului de vârsta lor.Președintele Cooperativei “Nămol Roșu” din Kunmadaras cunoaște cine ar putea fi candidatul ideal pentru călătoria cea mare: Serbán Lajos, adică Lajkó.Cum îi spune toată lumea.Este fascinat de stele încă de când era copil mic.

Loading...
Comments WOULD YOU LIKE TO COMMENT ?