There are currently 3755 movies on our website

Let’s Make Love (1960)

0
(High Definition)
Advertising
Loading...
FILM DETAILS Added 4 years ago
Let’s Make Love (1960)

Genre: Comedie, Filme 1960, Muzical, Romantic

IMDB rating: 6.5

Director: George Cukor

Writers: filmului Let's Make Love (1960) online subtitrat a fost la data de 8 septembrie 1960 in USA

Stars: Din moment se eu sunt o fana a filmelor lui Marilyn, '' Hai sa facem dragoste '' Let's Make Love online subtitrat a fost al doilea din colecția să fie urmărit. Marilyn este frumos ca de obicei, și avem Cameos de la Gene Kelly, Bing Crosby și Milton Berle ca pe ei înșiși.

Filmul începe spune povestea strămoșilor lui Jean Marc, și modul în care familia sa a început să devină mai bogat cu timpul, până în zilele lui prezent ca un miliardar. Jean Marc are putere, bani și, de asemenea, este un "Casanova", cu o nouă femeie să iasă în fiecare zi. Într-o zi, el descoperă că el va fi satirizat într-un teatru de pe Broadway, iar el se duce pentru a vedea modul în care jocul va fi, până când vede Amanda cântând și dansând într-un mod provocator și regizorul, care crede că Jean Marc este un actor încearcă să ia rolul de el însuși, l-au aruncat ca un membru al emisiunii. Au decis să iasă cu Amanda și să facă căderea ei pentru el, el se preface a fi altcineva, folosind identitatea lui Alexander Dumas și acționează ca un actor sărac care vrea lecții noi de la Amanda pentru a îmbunătăți cariera de actor. Cu timpul, Jean Marc începe să scadă pentru Amanda, din moment ce ea este singura femeie care a fost un fel să-l fără să aștepte bani sau cadouri în schimb. Problema este acum identitatea lui falsă.

PS: Am doar să se plâng de finalul acestui film Let's Make Love , care, în opinia mea, a fost departe de a fi bun: Nu cred că Amanda ar trebui să rămână cu Jean-Marc, din moment ce ea a refuzat întotdeauna și urât tipi bogați ca el, numindu-l arogant și mincinos, printre altele. Cred că și-a schimbat ideea ei prea repede despre el, după ce au cunoscut identitatea originală de Alexander Dumas a fost Jean Marc, dar oricum, nici un film nu este perfect.

Etiketler: , , ,

COMMENTS