There are currently 3708 movies on our website

Lost in London (2017) online subtitrat

0
(High Definition)
Advertising
Loading...
FILM DETAILS Added 4 years ago
Lost in London (2017) online subtitrat

Genre: Comedie, Drama, Filme 2017

IMDB rating: 7.9

Director: Woody Harrelson

Writers: filmului Lost in London (2017) online subtitrat va avea loc la data de 19 Ianuarie 2017

Stars: Este ciudat pentru a clasifica acest lucru ca doar un film Lost in London (2017) online subtitrat , deoarece aceasta a fost o experiență de eveniment de o singură dată, care a avut loc și a fost difuzat în cinematografe trăiesc. Am știut doar de existența ei din cauza reclame Fathom evenimente înainte de proiecții de film cu Woody Harrelson declarându acest lucru să fie o poveste despre una dintre cele mai rele nopți ale vieții sale. Că un angajament limitat și abordarea experimentală a realizarea de filme a fost o parte a recursului și ceea ce în cele din urmă mi-a atras în teatru să-l văd.

Un aparat de fotografiat. Să o ia. O șansă de a obține dreptul.

Această producție a fost ideea lui Woody Harrelson, care a fost scriitor / regizor și stele. A urmat povestea o noapte din Londra, unde a devenit înstrăinat de soția sa, după suprafețele de știri ale implicării sale în mai puțin afacerile sărate, făcându-l pierdut în viața de noapte din Londra, în sensul emoțional.

Pentru a spune acest lucru este mai mult de o piesă de teatru etapă subminează complexitatea întreprinderii deoarece existau mai mult de 20 de locații separate și peste 300 de persoane implicate. producții similare au fost făcute mai înainte ca aceasta, cum ar fi "Fail Safe", remake-ul în 2000, care a fost difuzat în direct la televizor, dar acest lucru ia-l mai mulți pași înainte.

Din nou, acest lucru a fost făcut cu o singură cameră și o singură șansă continuă. Maiestria tehnica si daruire este nevoie pentru că este uluitoare. Acestea au acoperit peste două blocuri din Londra, în timpul orei și jumătate sau cam asa ceva de run-time a spune această poveste în întregime.

Cu aceasta, performanțele au fost lucrate bine, și nu doar Woody Harrelson lui. Owen Wilson si chiar Willie Nelson joacă un rol pivot. Având în vedere provocările tehnice, cinematografia a fost bine făcut, chiar dacă în locuri era în mod clar sub lit. Avand in vedere scara monumentala de ea, e extrem de mică.

Ciudat lucru prea, pentru că în Q & A după ce au menționat că o scenă, în special, a fost extins, deoarece un actor a intrat în mod accidental set înainte ca el să aibă și a trebuit să fie spus să se întoarcă. În orice caz, ea a extins disperarea lui Woody în timpul acelei secvențe ca el a efectuat cu pricepere improvizații pentru acel minut sau cam asa ceva.

Acest lucru a fost cu adevărat o experiență remarcabilă și antrenant, care sper că nu este ultima dată când cineva face acest lucru. Cu toate că Woody s-ar încerca să-i convingă altfel. Lost in London (2017) online subtitrat in romana hd

Etiketler: , , ,

COMMENTS