There are currently 3949 movies on our website

Mary Poppins Returns (2018) online

0
(High Definition)

Mary Poppins Returns (2018) online in romana hd gratis si la o calitate superioara.

Mary Poppins Returns este un film fantastic american, în regia lui Rob Marshall, scris de David Magee, dintr-o poveste de Magee, Marshall și John DeLuca. Pe baza seriei de cărți a lui PL Travers și a unui film secular pentru Mary Poppins din 1964, filmul îl numește pe Emily Blunt ca personaj de titlu, cu Ben-Whishaw, Emily Mortimer, Julie Walters, Dick Van Dyke, Angela Lansbury, Colin Firth și Meryl Streep în susținerea rolurilor. Van Dyke este singurul actor de la original care se întoarce, portretizând fiul uneia dintre personajele sale originale. Situat în Londra, în 1935, la 25 de ani de la evenimentele filmului original, îl vede pe Poppins, fosta dădacă a lui Jane și a lui Michael Banks, care se întoarce după o tragedie de familie.

Filmul a fost anunțat oficial în septembrie 2015. Marshall a fost angajat mai târziu în acea lună, iar Blunt și Miranda au fost distribuite în februarie 2016. Filmările au durat între februarie și iulie 2017 și au avut loc la Shepperton Studios din Surrey, Regatul Unit.

Mary Poppins Returns (2018) online subtitrat in romana

[xyz-ihs snippet=”tt5028340″]

[xyz-ihs snippet=”-tt5028340″]

109 vizionări
FILM DETAILS Added 3 years ago
Mary Poppins Returns (2018) online

Mary Poppins Returns (2018) online in romana hd gratis si la o calitate superioara. Mary Poppins Returns este un film fantastic american, în regia lui Rob Marshall, scris de David Magee, dintr-o poveste de Magee, Marshall și John DeLuca. Pe baza seriei de cărți a lui PL Travers și a unui film secular pentru Mary […]

Genre: Aventura

Etiketler: , , , , , , ,

COMMENTS