There are currently 3742 movies on our website

Meet Joe Black 1988

2
(High Definition)
Advertising
Loading...

FILM DETAILS Added 4 years ago
Meet Joe Black 1988

Genre: Drama, Fantastic, Filme 1988, Romantic

IMDB rating: 7.1

Director: Martin Brest

Writers: filmului Meet Joe Black 1988 online subtitrat va fi pe data de 13 Noiembrie 1988 USA

Stars: Prima data cand am vazzut acest film dupa foarte multi ani de la premierea lui, am realizat ca este cel mai captivant film pe care l-am vazut vreodata.

Anthony Hopkins este deja idolul meu și euil admir de foaret multi ani. E ceva în legătură cu personalitatea lui unică el aduce pe orice personaj pe care îl joacă într-un film, ca și în cazul în care el lasă o parte din el însuși în spatele pe rolă de film de fiecare dată. De la thrillere psihologice, cum ar fi Tăcerea mieilor la drame emoționale, el mi se pare, de asemenea, ca un om modest și este, în ochii mei un adevărat geniu!

Faceți cunoștință cu Joe Black este o poveste ciudată, care provoacă ideile preconcepute ale morții. Ieși din film nu atât de mult luminat, dar convins că Bill Parrish e mulțumit de soarta care vine peste el și că toți ceilalți sunt prea. Este extrem de trist dar fericit, în același timp, și provocatoare. Este, de asemenea, un film foarte lung, ceea ce cred că întărește-l ca te simti ca ai o legătură cu personajele principale care au cunoscut-le pentru o lungă perioadă de timp și, prin urmare, împărtășesc cote înalte și cele joase emoțional de-a lungul parcelei.

Oferindu-vă puteți lipi la lungimea filmului va 3 oră să fie cu adevărat unul dintre filmele cele mai memorabile filme pe care le-ati vizionat vreodată. Un film Excelent!

Etiketler: , , ,

COMMENTS