There are currently 3708 movies on our website

Men in Black 3 (2012)

0
(High Definition)
Advertising
Loading...
FILM DETAILS Added 4 years ago
Men in Black 3 (2012)

Genre: Actiune, Aventura, Comedie, Filme 2012, Filme bune, Filme noi hd, Sci-Fi, SF

IMDB rating: 6.8

Director: Barry Sonnenfeld

Writers: filmului Men in Black 3 (2012) : 25 Mai 2012 (USA)

Stars: Men in Black 3 a apărut doar datorită beneficiului 3D, întrucât în varianta simplă, 2D, pe care eu am văzut-o nu pot să zic că m-a impresionat atât de tare. E al treilea film dintr-o serie şi-aşa la limită în ceea ce priveşte calitatea producţiilor, aşadar era oarecum logic că această revenire să dezamăgească profund. Will Smith a ajuns între timp un zeu al cinematografiei de dincolo de ocean, lucrurile s-au mai schimbat în cariera lui şi probabil acest film a fost făcut din nostalgia pentru vremurile apuse cu extratereştri ciudaţi şi cinefili care vizionau aproape orice. Cât despre Tommy Lee Jones, a ajuns la o vârstă respectabilă pentru orice actor marcat de tentaţii şi vicii. Probabil de-a lungul timpului a reuşit să-şi controleze viaţa personală şi, asemenea lui Clint Eastwood, a ajuns la capătul puterilor pe platou. Nu zice nimeni că nu e un actor excepţional, de fapt, a fost un actor excepţional, însă, ca în orice meserie, vine vremea pensionării şi-i mai dau câţiva ani lui Tommy Lee Jones până să se retragă undeva în munţi într-o casă de zeci de milioane de dolari. Cât despre Clint Eastwood şi recentele afirmaţii legate de Barack Obama, acest fapt nu demonstrează decât că face parte dintr-o generaţie veche, cu alte valori, cu alte idealuri; poate în România ar fi făcut senzaţie cu atacurile la adresa preşedintelui, dar publicul american nu prea a gustat implicarea acestuia în politică.

Men in Black 3. Ce se mai întâmplă în această a treia parte?

Lumea a fost salvată de extratereştri, a fost şi o mică poveste de dragoste la mijloc, oare ce se mai putea întâmpla în Men in Black 3? Asemeni multor seriale de succes care ar fi trebuit să se termine după maxim 5 sezoane, dar care au primit schimbări de poveste radicale din dorinţa de a mai stoarce şi ultima picătură de succes, în Men in Black 3 online subtitrat aflăm că există posibilitatea de a călători în timp. Un răufăcător extraterestru evadează din închisoarea de pe Lună, intră în posesia respectivului aparat de călătorie în timp şi se întoarce în anul 1969 pentru a-l ucide pe agentul care l-a capturat şi l-a trimis în închisoare mai bine de 40 de ani, nimeni altul decât K (Tommy Lee Jones). În toată această încurcătură J (Will Smith) devine ultimul om capabil să-l salveze pe K şi nu poate face acest lucru decât întorcându-se şi el în 1969, cu câteva zile înainte de lansarea misiunii Apollo pe Lună, misiune ce avea să facă istorie.

men-in-black-3-2012 De ce Men in Black 3 nu străluceşte la niciun capitol.

Da, avem o distribuţie impresionantă, avem aceleași glume bune pe alocuri şi foarte, foarte multe scene sci-fi care fac deliciul oricărui fan Men in Black. Însă am mai văzut toate aceste lucruri şi în filmele anterioare, nu s-a adus nimic nou în peisaj în afară de alţi vilain-i extratereştri şi 3D-ul deja răsuflat menit să readucă la viaţă serii demult uitate de public. Will Smith, după multe roluri excepţionale, revine în pielea Agentului J şi e oarecum ciudat să-l văd din nou făcând glume nepretenţioase. Omule, ai jucat în I Am Legend online subtitrat, în The Pursuit of Happiness online subtitrat, în Seven Pounds online subtitrat, şi acum revii la Men in Black. Sper doar să nu ajungi ca Nicolas Cage; doar şi el părea un actor promiţător, însă a ajuns să apară în tot felul de filme dubioase doar pentru că încasa ceva bani în plus la falimentul său personal. Te joci cu focul şi văzând că urmează să apară, cel mai probabil, în anii următori, Hancock 2 şi Bad Boys 3 nu pot decât să mă întreb dacă nu mai există oameni capabili la Hollywood care să-ţi pună în valoarea talentul actoricesc remarcabil ce te-a transformat într-un superstar.

Men in Black 3 ar fi, la modul cel mai serios, doar o recomandare pentru o seară de toamnă ploioasă. E genul de film care merge pe stomacul gol, nu cauzează probleme la digestie şi poate fi asimilat cu uşurinţă. Nu vă aşteptaţi acum la efectul Big Tasty de la McDonald’s, Men in Black 3 fiind, dacă ar fi să facem paralelă cu registrul culinar, cartofii prăjiţi pe care îi ronţăiţi înainte de a savura hamburgerul perfect.

Etiketler: , , ,

COMMENTS

 

“Men in Black 3 (2012)” 8 comment
 1. Catalin - 4 years ago

  Nu e o capodopera acest Men In Black III, dar pasionatii de sci-fi or sa il aprecieze. Mie personal nu-mi place ca Tommy Lee nu apare atat de mult.

 2. Ionut - 4 years ago

  Tin sa te contrazic, mie mi-a placut maxim

 3. Laura - 4 years ago

  Perfect de acord cu tine, un film superb

 4. Tiberiu - 4 years ago

  Ai dreptate. Tommy Lee apare extrem de putin in film.

 5. Laurentiu - 4 years ago

  L-am vazut in cinema, in 3d, si chiar mi-a placut…finalul a fost si el unul emotionant..

 6. Horea - 4 years ago

  Mie , personal , mi-a placut foarte mult filmul , desi majoritatea vad ca il critica destul de tare.

 7. Angelica - 4 years ago

  Mult prea multe efecte si mult prea mult sci-fi in el ca sa fie pe gustul meu..

 8. Claudiu - 4 years ago

  Ai dreptate nu e un film excelent dar merita vazut, mie mi-a placut pentru ca sunt si un fan al filmelor de gen.