There are currently 3895 movies on our website

Minte-mă frumos în Centrul Vechi (2016) online subtitrat

0
(High Quality)

În regia lui Iura Luncașu și cu un scenariu semnat de Adrian Lustig, “Minte-mă frumos în Centrul Vechi” spune povestea a cinci tineri actori ce pregătesc un spectacol într-un teatru din Centrul Vechi. Doru, Dora, Lucy, Alecu și Freddy alcătuiesc un armonios pentagon amoros. Dora și Lucy sunt îndrăgostite de Doru, dar Doru e îndrăgostit de păcănele. Alecu e îndrăgostit de Dora, dar se mulțumește cu Lucy. Lucy se mulțumește cu toți, dar Freddy… Chiar: pe cine iubește Freddy? Că doar nu pe Antonio, sufleurul trupei… Un singur lucru e cert: cămătarii nu-l iubesc deloc pe Doru, mai ales când e în joc onoarea brandului Marlon. Noroc cu Toni, care, deși au trecut 3 ani de la „Minte-mă frumos”, nu și-a pierdut talentul de hacker. Și cum Oana, soția lui, și-a pus în minte să-i nășească pe Dora și Doru, Toni mai lovește o dată.


2 vizionări
FILM DETAILS Added 5 years ago
Minte-mă frumos în Centrul Vechi (2016) online subtitrat

În regia lui Iura Luncașu și cu un scenariu semnat de Adrian Lustig, “Minte-mă frumos în Centrul Vechi” spune povestea a cinci tineri actori ce pregătesc un spectacol într-un teatru din Centrul Vechi. Doru, Dora, Lucy, Alecu și Freddy alcătuiesc un armonios pentagon amoros. Dora și Lucy sunt îndrăgostite de Doru, dar Doru e îndrăgostit […]

Genre: Comedie, Romantic

IMDB rating: 8,3

Director: Iura Luncasu

Stars: Minte-mă frumos în Centrul Vechi este filmul care aduce romantismul si comedia la un loc fac numai scene comice iar regizorul acestui film de succes este insasi Iura Luncasu.In film este vorba de 5 prieteni buni care se numesc Freddy , lucy , Alecu , Doru si Dora si vor organiza un show intr-un loc special , Centrul Vechi. Ei au niste probleme legate de dragoste si sunt dezorientati . Deoarece Lucy si Dora erau foarte indragostite de catre Doru , de se pare ca acesta avea alte pasiuni si ii placeau jocuriile de noroc. Alecu este innebunit dupa Dora , dar era cu Lucy si nu avea ce sa faca. Iar Lucy se multumea cu toti dintre acestia. Se spune ca Freddy nu iubea pe nimeni in momentul de fata. Se pare ca Toni este un talentat hacker care era insurat cu Oana , acesta se gandeste sa-i puna nasi pe Doru si Dora si cu toate acestea sa le faca o surpiza nemaipomenita care ii va soca.

COMMENTS