Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

Moonwalkers 2015

0
( High Definition )
Advertising
Loading...


Dupa esecul de a il localiza pe legendarul Stanley Kubrick, un agent CIA instabil, trebuie sa se infinteze o echipa cu un manager a unei bande rock pentru a dezvolta cea mai mare problema din toate timpurile: aterizarea pe luna. Cum ar fi daca am afla ca Apollo 11 nu a ajuns niciodata pe luna? Ce ar fi daca in realitate Stanley Kubrick a fotografiat uimitoarele si faimoasele imagini despre aterizarea pe luna intr-un studiou, lucrand pentru administratia Americana? Aceasta este premiza unei teorii de conspiratie total plauzibila care ne duce inapoi in anii ’60 in Londra, unde un incapatanat agent CIA nu il va gasi niciodata pe Kubrick dar in schimb este fortat sa faca echipa cu un manager ratat.

Descriere 3 years

Dupa esecul de a il localiza pe legendarul Stanley Kubrick, un agent CIA instabil, trebuie sa se infinteze o echipa cu un manager a unei bande rock pentru a dezvolta cea mai mare problema din toate timpurile: aterizarea pe luna. Cum ar fi daca am afla ca Apollo 11 nu a ajuns niciodata pe luna? […]

Gen: Comedie

Premierea: filmului Moonwalkers 2015 va fi pe data de 15 Ianuarie 2016 (USA)

Nota IMDB: 6.2

Director: Antoine Bardou-Jacquet

Descriere: Multa lume s-a intrebat daca misiunea Apollo 11 a fost una reala sau daca s-au folosit efecte speciale, iar Neil Armstrong nu a pus niciodata cu adevarat piciorul pe Luna. Cum ar fi daca totul ar fi fost realizat de marele regizor Stanley Kubrick si prezentat ca un adevar absolut lumii intregi? Aceasta este premisa filmului care prezinta o teorie a conspiratiei mai mult decat plauzibila.

In rolurile principale: , ,

Loading...
Comments WOULD YOU LIKE TO COMMENT ?