There are currently 3949 movies on our website

Native Son (2019) online subtitrat hd

0
(High Quality)

Native Son (2019) online subtitrat hd. Un tânăr afro-american din Chicago, intră într-o nouă lume sedus de bani și putere, cand este angajat ca șofer al familiei un om de afaceri bogat, o decizie care va schimba cursul vieții sale pentru totdeauna.
„Marele” Thomas (Ashton Sanders), un tânăr afro-american, locuiește împreună cu mama și frații săi in Chicago si are nevoie de îndrumare. El lucrează la un serviciu de mesagerie ca un mesager pe bicicletă, are o prietena, o coafeză draguta pe nume Bessie (KiKi Layne), are parul verde și poarta o jachetă punk, fumează iarba și poartă un pistol, iar cele mai mari evenimente din calendarul lui par să fie mese festive cu familia, să se întâlnească cu prietenii din Chicago sau să se întâlnească cu prietena. Big acceptă un loc de muncă ca șofer pentru familia omului de afaceri bogat Will Dalton. Mergând în conacul lor, începe să conducă pentru fiica lui Dalton, Mary, care- atrage intr-o multime de petreceri, la care se consuma multa bautura si droguri. Dar cand provoaca in mod accidental moartea acesteia, Big se plasează într-un curs de coliziune cu forțele de ordine, puternic asmutite împotriva lui.


86 vizionări
FILM DETAILS Added 2 years ago
Native Son (2019) online subtitrat hd

Native Son (2019) online subtitrat hd. Un tânăr afro-american din Chicago, intră într-o nouă lume sedus de bani și putere, cand este angajat ca șofer al familiei un om de afaceri bogat, o decizie care va schimba cursul vieții sale pentru totdeauna. „Marele” Thomas (Ashton Sanders), un tânăr afro-american, locuiește împreună cu mama și frații […]

Genre: Drama

Etiketler: , ,

COMMENTS