There are currently 3708 movies on our website

Ninja Shadow of a Tear 2013

0
(High Definition)
Advertising
Loading...
FILM DETAILS Added 4 years ago
Ninja Shadow of a Tear 2013

Genre: Actiune, Crima, Filme 2013, Thriller

IMDB rating: 6.2

Writers: Filmului Ninja Shadow of a Tear 2013 va avea loc la data de 27 decembrie 2013

Stars: O poveste casica de răzbunare și motivația personală. Ceea ce contează este făcut artele marțiale strălucește și o face aici. Toate luptele sunt uimitoare, aproape, și cu o mulțime de putere pus în ea. arte martiale spectaculoase si acesti tipi sunt intr-o forma de top. Vizual camera foto-lucrare este mare, cu accent pe acrobatiile adecvată, iar unele mișcare lentă adaugă un gust pentru a prezenta artiștilor, dar niciodată nu rupe fluxul de luptă - Au făcut o treabă foarte bine cu acțiunea

În urma. Sincer, nu mă așteptam la căutarea mare de muncă merge în această sesiune de film pe unele direct la materialul TV. Vreau să spun urmăriri pe acoperiș, scene bar, stradă / taxi, dojo, chestii jungla Rambo, luptă, limbă, care acționează. Plus Adkins este binecuvântat de natură ca și el este un mare artiști marțiale, care de fapt arata destul de bine pe ecran. Am ieșit oricum uimit și am multe multe lovituri ușoare marțiale și îmi place foarte mult asta. Este un pariu sigur că, în opinia mea.

Să sperăm că și Adkins toate pot face mai mult din Exact asta - top notch ninja scutura place de care noi nu am mai văzut din anii '80. Oh, și nu am făcut-o într-adevăr ca filmul 2009, dar acesta este la fața locului pe.

Etiketler: , , ,

COMMENTS