There are currently 3949 movies on our website

Officer Downe 2016

1
(High Definition)

[xyz-ihs snippet=”tt4439102″]

88 vizionări
FILM DETAILS Added 5 years ago
Officer Downe 2016

[xyz-ihs snippet=”tt4439102″]

Genre: Actiune, Filme 2016, Filme bune, Filme noi hd, HD

IMDB rating: 4.4

Director: Shawn Crahan

Writers: filmului Officer Downe 2016 va fi pe data de 18 Noiembrie 2016 (USA)

Stars: Officer Downe online subtitrat este un RoboCop satiric, dar inundat cu sensibilitatea Slipknot, asa ne va incanta ofiterul Downe, o adaptare a filmului de benzi desenate ultraviolenta in regia lui Overkill.

Coates joaca personajul din titlul filmului, care nu este un robot din punct de vedere tehnic, dar s-ar putea sa fie la fel de bine. La inceput, vom vedea un ofiter justitiar, un obsedat maniac in timp ce urmareste un suspect.

De ce aceasta tehnologie revolutionara la nivel monfial este folosită numai pentru a resuscita un singur politist nonconformist, oricat de eficient ar fi el, nu imi pot explica ... dar, atunci, ofiterul Downe nu este prea preocupat de telespectatori care exercita mai multe celule ale creierului.

Officer Downe 2016 online subtitrat nu are nici o poveste reala si nici un punct de vedere al testosteronului asaltat. Directorul M. Shawn Crahan folosește acelasi stil vizual incoerent frenetic vazut adesea in videoclipuri muzicale ale luiSlipknot (pe care o conduce, in general, de asemenea) .

Intr-adevar, acest film este atat de satiric, in ciuda faptului ca aparitia lui Alison Lohman in rolul unei calugarite amenintate. Rolul lui Lohman este foarte mic in film. De ce ar fi in acest film o actrita snoaba care a jucat in filme precum Drag Me to Hell de acum cativa ani. Raspunsul se pare ca ar fi datorita faptului ca ea s-a casatorit cu regizorul Mark Neveldine (Crank, Gamer), care este unul dintre producătorii filmului Ofiterul Downe.

Etiketler: , , ,

SIMILAR MOVIES
Jolt (2021) online subtitrat
1,589 vizionări views
COMMENTS