There are currently 3755 movies on our website

Popstar Never Stop Never Stopping 2016

0
(High Definition)
Advertising
Loading...
FILM DETAILS Added 4 years ago
Popstar Never Stop Never Stopping 2016

Genre: Comedie, Filme 2016, Muzica

IMDB rating: 6.7

Director: Akiva Schaffer, Jorma Taccone

Writers: filmului Popstar Never Stop Never Stopping 2016 online subtitrat va avea loc la data de 3 Iunie 2016

Stars: Popstar Never Stop Never Stopping 2016 online subtitrat S-ar spune instantaneu Bieber, dat titlul. Dar Connor4Real nu este cu adevărat un personaj plin de ură, de fapt, el este doar un produs al sistemului, și a fost lingură tot ceea ce alimentează el a fost dat de când faima lui.

Dar, când al doilea album eșuează, fisurile încep să apară pentru el, așa că el devine disperat să salveze popularitatea, și merge la extreme pentru a face acest lucru.

Totul suna foarte mult ca-l să grecul, și în timp ce filmul este prea amuzant, și din casa lui Apatow, de asemenea, Popstar are doar că stânga-câmp spirit cu privire la aceasta.

De exemplu, piesa drepturi egal este amuzant, oricum, Connor declarând în fiecare secundă că el este drept, dar apoi trece peste partea de sus, în mod corect, prezentând o copie a Predator, și l-au zis la întâmplare Hot Wings, nu lasa sa milioane de fani adoring că el este un bărbat cu sânge plin.

Și în fiecare clișeu celebritate este aruncat în amestec. De la deciziile de produs stupide, la relațiile de dragul statutului, mai degrabă decât dragostea. Suna chestii destul de mântuială, dar este manipulat într-un mod care nu tratează publicul ca acestea ar avea nevoie de o glumă pentru a le explica, scriitorii le trateze cu un pic de inteligență.

Și acest lucru este dintr-un film în cazul în care Seal nu devine numai atacat de lupi, dar afirmă că el a fost în această situație înainte de a.

Referințele de vin gros și rapid, și în opinia mea, Tony? Scena este una dintre cele mai amuzante scene ale anului.

La fel ca cele mai multe comedii care sunt originale și de foc, toate tunurile pentru a începe cu, ea rămâne fără abur, înainte de sfârșitul anului, dar atunci ei au o armă secretă în sus, mâneci lor ......

Michael Bolton.

Extrem de originale, în mod constant amuzant, dar tratează publicul într-un mod care cele mai multe comedii nu fac aceste zile (murdar bunicul, Bad Neighbours 2), Popstar: NSNS este la fel de prost ca este genial.

Etiketler: , , ,

COMMENTS